2777
2789
عنوان

مامانايي كه دو تا بچه دارن ميشه بيايد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دوست داشتی اون موقع که دستت به هیچ جا بند نبود، و فقط با یه جفت به شکم مادرت وصل بودی، مادرت میک ...

بله اگه قرار بود بيام تو اين دنيا و گداي سر چهاراه بشم يا اينكه توي يه خانواده بي در بيكر باشم اگه  مادرم  نميكندم بندازه تو سطل اشغال جنايتكار بود...

بله اگه قرار بود بيام تو اين دنيا و گداي سر چهاراه بشم يا اينكه توي يه خانواده بي در بيكر باشم اگه&n ...

کی از آینده خبر داره؟رونالدو رو مادرش از شدت فقر میخواست سقط کنه.الان نصف دنیا رو نون میده.من کاند وم رو میشنهاد میدم

دنبال مجوز برای قتل عمدی؟عزیزم کشتن موجودات بی دفاع کار زشتیه.این فکر رو از سرت بیرون کن.بجای این سو ...

دلتون نخواد هم قرص خوردم هم طبيعي جلوگيري داشتم از لذتمم كم نميكنم عزيزم مگه ادم چند سال زندس كه از خودشو شوهرش بزنه خدا خواسته اين فسقلي اومده شما ياد بگير ندونسته قضاوت نكني من اگر ميخواستم بندازم قرصش حاظر و ناظر بود واسم خواستم اينجا از تصميمي كه گرفتم مطمئن شم و با خيال راحت ادامه بدم بازم ممنون كه قابل دونستي و نظر دادي

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
کی از آینده خبر داره؟رونالدو رو مادرش از شدت فقر میخواست سقط کنه.الان نصف دنیا رو نون میده.من کاند و ...

من يازده ساله ازدواج كردم و بچه ناخواسته هم نصيبم نشده تا الان... ولي ميدونم ممكنه پيش بياد واسه هركسي...

منم فرزند سومم رو زمانی متوجه شدم که باردارم خیلی ناراحت شدم آخه پسر کوچیکم هنوز دو سالش نشده بود ام ...

واقعا راست ميگي؟ ممنونم كه كمك ميكنيد خيلي استرس دارم هلي الخصوص الان كه كرونام هست

واقعا راست ميگي؟ ممنونم كه كمك ميكنيد خيلي استرس دارم هلي الخصوص الان كه كرونام هست

دوتا بچه خوبه... اولش سخته ها مثل الان من كه دومي ١٠ ماهشه واقعا بهم سخت ميگذره چون سركار هم ميرم

ولي بعدش كه بزرگتر شدن خوبه

منم 30 سالمه بچه م یک سال و نیمه هست منتظرم دو سالش بشه به همسرم بگم واسه دومی ولی فکر نکنم قبول کن ...

همسر من طفلي خيلي خوشحال شد ولي ديد من استرس دارم ميگه من هرچيم بگم پشتتم اول و اخر مادر بيشتر سختيو ميكشه هر تصميمي بگيري بهش احترام ميذارم بعضي موقعها ميگم كاش ازين مرد بد جنسا بود ميگفت همينه كه هست بايد بياري

همسر من طفلي خيلي خوشحال شد ولي ديد من استرس دارم ميگه من هرچيم بگم پشتتم اول و اخر مادر بيشتر سختيو ...

ان شاالله همیشه زندگیتون بامحبت و عشق باشه

به نظرم خدا بهت لطف داشته خیلیا بچه میخوان یا به خاطر شرایط جامعه یا به خاطر ژنتیکی نمیتونن 

ان شاالله خدا کمکت میکنه و با آرامش دو تاییشون رو بغل میکنی😍

واسه منم دعا کن