سلام مامان گليا من ديروز فهىيدم ناخواسته باردارم يه دختر ٣ ساله ام دارم كه بعد يك سال دوندگي خدا بهم داده الان نميدونم با اين كوچولو كه تو راهه چيكار كنم؟ از پسش بر ميام يا نه؟ تو اين وضعيت كرونا نگه داشتنش صحيحه؟ دو تا بچه داشتن چطوريه؟
خود دانید.نه بچه واسه منه نه زندگی.نه عذاب وجدانش.درجه گناه رو شما تعیین نمیکنید.اینو یادتون باشه.همینجا تنهاتون میذارم با هم جواز قتل صادر کنید.حال کنید
دنبال مجوز برای قتل عمدی؟عزیزم کشتن موجودات بی دفاع کار زشتیه.این فکر رو از سرت بیرون کن.بجای این سو ...
دلتون نخواد هم قرص خوردم هم طبيعي جلوگيري داشتم از لذتمم كم نميكنم عزيزم مگه ادم چند سال زندس كه از خودشو شوهرش بزنه خدا خواسته اين فسقلي اومده شما ياد بگير ندونسته قضاوت نكني من اگر ميخواستم بندازم قرصش حاظر و ناظر بود واسم خواستم اينجا از تصميمي كه گرفتم مطمئن شم و با خيال راحت ادامه بدم بازم ممنون كه قابل دونستي و نظر دادي
منم 30 سالمه بچه م یک سال و نیمه هست منتظرم دو سالش بشه به همسرم بگم واسه دومی ولی فکر نکنم قبول کن ...
همسر من طفلي خيلي خوشحال شد ولي ديد من استرس دارم ميگه من هرچيم بگم پشتتم اول و اخر مادر بيشتر سختيو ميكشه هر تصميمي بگيري بهش احترام ميذارم بعضي موقعها ميگم كاش ازين مرد بد جنسا بود ميگفت همينه كه هست بايد بياري