2777
2789

پسرم ۱۴ ماهشه هرکار کردم نخورد از اول حالا نگرانشم ازمایش داده ولی نمیتونم دکتر ببرم بخاطر کر و ن ا

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

من تا۱سالگی دادم.

الانم پسرم۲سالشه ماشاالله ازهم سن سالاش قدبلندتر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال دخترم تموم شده یک ماه پیش هی پشت گوش انداختم حالام ک میترسم برم بخرم😑

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
هردفه میدم بالا میاره بدون استثنا نمیدونم چشه

خارجی بده مارکش و عوض کن باید بخوره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اره پسر منم شکر خدا رشد قد و وزنش خوبه ولی نگرانی دس از سرم برنمیداره 

سلام عزی م شما توی بارداری که جوش میزدین اسم کرمی که ضد جوش بود استفاده میکردین چی بود خواهش میکنم بهم بگو من هفته سیزده هستم یه کرم کیاهی که ترکیباتشو نمیدونم استفاده میکردم یه کم انگارپوستو میسوزونه نگران شدم برای جنین ضرر داشته باشه البته من بصورت نقطه ای فقط روی جوشهام میزنم 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
سلام عزی م شما توی بارداری که جوش میزدین اسم کرمی که ضد جوش بود استفاده میکردین چی بود خواهش میکنم ب ...

والا الان ک فکر میکنم یادم اومد کرم سینره میزدم ، اگر گیاهی باشه مشکل نداره ک

خدایا عاشقتم که پشتمی❤