2777
2789
عنوان

کمکم کنین توروخدا

486 بازدید | 36 پست

سلام خانوما ی سوال زناشویی دارم من با توجه اینکه همسرم گذشتشو واسم گفته الان ی جوری میفته یادم بدم میاد.بعد الان سرموضوع کوچیک باهام قهر شده رفته اون اتاق میخوابه،بهم وسط دعوا میگه من تورو ول کنم تو ی پادگان بهت کاری ندارم چون میدونم بدشکلی.بهم میگه چون بدشکلی ب من گیر میدی بخدا قیافمو همه دوس دارن ولی این اینجوری میگه .بخدا خیلی وقته اصلا و ابدا روش غیرت ندارم چیکار کنم بنظرتون؟الانم دیگه تا شب از اتاق بیرون نمیاد

توهم بگو بدشکلتر ازتو ک نیستم

عجبا 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه قیافش کلی مشکل داره نگفتم بهش تا حالا دلم نیومده،دوست چند سالمو تو اینستاگرام میخواستم پیدا کنم دیدم امروز میگه واست به همه دخترا هم اسم او پی ام دادم ببینم کدومه ؟منم گفتم کارت اشتباهه من نمیخوام بعد بهم میگه تو بهم شک داری و رفتارت دهاتیه و از حرصت معازه سوتین فروشی میزنم

هر چه میتونی به خودت برس و بهش کم محلی کن ناز کن باهاش بحث نکن اگه باز همون حرفا رو زد بگو خیلی ازت سرم خاطر خواه هم زیاد داشتم همیشه از خودت تعریف کن جلو اون بگو فلانی گفته چقد پوستت خوبه مثلا کم نیار 

با اینکه قیافش کلی مشکل داره نگفتم بهش تا حالا دلم نیومده،دوست چند سالمو تو اینستاگرام میخواستم پیدا ...

مغازع سوتین فروشی🤦🏼‍♀️

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست