2777
2789

سلام دوستای گلم. اگه کسی از هزینه تخمک کشی و ای وی اف و داروهاش و کلا از مراحل‌ در بیمارستان شریعتی اطلاعات داره بیاد بهم بگه. خواهشا راهنماییم کنید. 🙏🙏🙏🙏

این بیمارستان نیمه دولتیه

من آرش رفتم ولی نرخهاشون یکیه

من هزینه ivf شد 1500

داروهام بستگی به تعداد دارو و یا ایرانی یا خارجی بودنش داره

من سری اول داروهام 500 هزار شد همش ایرانی بود

ولی سری دوم که نصفش خارجی بود یک میلیون شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیمارستان نیمه دولتیه من آرش رفتم ولی نرخهاشون یکیه من هزینه ivf شد 1500 داروهام بستگی به تعد ...

همین0؟ 

خود ای وی اف چقد شد

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

عزیزم من انجان ندادم ای دی اف ولی خیلی پیگیر هزینه ها و دکتر و..... هستم هر جایی متفاوت ولی بیمارستا ن خیلی کمتر از کلینیک ها در میاداز 8 شروع میشه به بالا

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@

اگر بالافاصله انتقال بدی هزینه نداره ولی اگر فذیز کنی حدود 200 300 پول انتقالم حدود 200 میشه

من یه جلسه رفتم شریعتی

قیمتاش با ارش و چندتا مرکز دولتی دیگه یکین

فرقی نمیکنه

من  از یکی که اونجا انجام داده واست میپرسم  .. با دکتر ال یاسین بوده ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من بار اول آبان ماه انجام شدم که منفی شد بار دوم از اول ivf کردم چون دیگه جنین نداشتم دو هفته پیش ...

ب خوشی 

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.