2777
2789
عنوان

هزینه تخمک کشی و ای وی اف بیمارستان شریعتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 54 پست
الهی که به حق فاطمه زهرا هم برای شما هم برای خواهرم مثبت باشه. عزیزم منتظرم خبر خوش هستم. 

سلام خواهرت بی بی چک گذاشت؟

من که امروز گذاشتم منفی شدم

یعنی دیروز کلی علایم داشتم و شکمم تیر میکشید 

خیلی خوشحال شده بودم حدود ساعت 7 غروب دیدم یه لکه بینی قهوه ای و یه لخنه قهوه ای نازک دیدم 

دیگه از اون به بعد علایمم قطع شد

فهمیدم دفع شده

بی بی چکم یه هاله کمرنگ انداخت

فهمیدم بتام اومده پایین و احتما دفع شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهرت بی بی چک گذاشت؟ من که امروز گذاشتم منفی شدم یعنی دیروز کلی علایم داشتم و شکمم تیر میکش ...

سلام عزیزم. دیروز بی بی چک گذاشت که منفی بود. حالا فردا میره برای آزمایش. فردا میری آزمایش عزیزم؟ انشاا... که خیر باشه برای جفتتون عزیزم. دل تو دلم نیست برای جفتتون به خدا. 

سلام خواهرت بی بی چک گذاشت؟ من که امروز گذاشتم منفی شدم یعنی دیروز کلی علایم داشتم و شکمم تیر میکش ...

انشاا.. که لکه بینی لانه گزینی بوده باشه گلم. نگران نباش. توکلت به خدا باشه. فردا صبح رفتی آزمایش دادی بهم بگو خواهری. برات دعا میکنم عزیزم. 

انشاا.. که لکه بینی لانه گزینی بوده باشه گلم. نگران نباش. توکلت به خدا باشه. فردا صبح رفتی آزمایش دا ...

ممنونم

حتما میگم

ولی میدونم منفیه

خیلی سخته

راستی خواهرت کدوم مرکز میره

ممنونم حتما میگم ولی میدونم منفیه خیلی سخته راستی خواهرت کدوم مرکز میره

انشاا.. که مثبت باشه عزیزم. کلینیک امید میره. من خودم قصد دارم شریعتی انجام بدم. شما کجا انجام دادی عزیزم؟ 

اهان راستی گفتی کلینیک امید ازش بپرس خوبه امید بعد راضی هستن بقیه از اونجا راستی مشکل خواهرت چیه ...

خواهرم 33 سالشه. خودش مشکلی نداره عزیزم. همسرش اسپرمش از لحاظ کیفیت و حرکت مشکل داره. بار اول انجام داد موفق نشد بعد سونو داد دید رحمش پلیپ آورده. اونو عمل کرد بعد برای بار دوم انتقال داد.خودش که راضی هست. بازم ازش می پرسم بهت میگم. شما چند سالته؟ کجا انجام دادی عزیزم؟ 

اخه وقتی خواهرت مشکل نداره که نباید دوبار منفی شه

بهش بگو یه سری ازمایشات مثل ایمنی انعقادی رو بده شاید خودشم مشکل داره یا بدنش قبول نمیکنه

خودت مشکلت چیه که میخوایivf کنی