2777
2789
عنوان

هزینه تخمک کشی و ای وی اف بیمارستان شریعتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 54 پست
اخه وقتی خواهرت مشکل نداره که نباید دوبار منفی شه بهش بگو یه سری ازمایشات مثل ایمنی انعقادی رو بده ...

آره حتما بهش میگم. من خودم شوهرمم تعداد اسپرمش کمه عزیزم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان کدوم مرکز رفتی عزیزم؟ 

من بیمارستان شریعتی. امروز سیکلم رو شروع کردم. احتمالا دو هفته دیگه پانکچر دارم. دوست دارم زود انتقال بدن. اما معلوم نیست زمان انتقالشون. 

عزیزم شما باردار شدین؟بیمارستان شریعتی خوبه؟کارها رو زود راه میندازن؟چقدر هزینه کردین؟

عزیزم من بیست و یکم تیر ای وی اف داشتم.وخدا رو شکر باردارم. حدودا 6 ماه طول کشید کارهای من. چون از صفر تا صد آزمایشات رو خودمو همسرم در بیمارستان انجام دادیم. کارشون حرف نداشت. خیلی رسیدگی و دقت بالایی دارن. حدود 7 تومن هزینه کردیم. من که خیلی از بيمارستان شریعتی راضی بودم. 

ممنونم عزیز دلم. سلامت باشید. برام خیلی دعا کنید خواهر جان. 

حتما گلم دعاتون میکنم.توکل به خدا کنید و استرس رو ازخودتون دور کنید که سمه..تا میتونی قرآن بخون که حافظ خودت و بچه خواهد بود..سوره حجرات برای سلامتی جنین هس حتما بخون عزیزم..منم اگه خدا بخواد ماه دیگه میرم شروع کنم کارامو.منو همسرم مشکل ژنتیکی داریم و به خاطر همین میخوام از تخمک اهدایی استفاده کنیم.ماه پیش دختر دوماهم رو به خاطر مشکل ژنتیکی ازدست دادم😔😔

حتما گلم دعاتون میکنم.توکل به خدا کنید و استرس رو ازخودتون دور کنید که سمه..تا میتونی قرآن بخون که ح ...

برات از خدا صبر آرزو میکنم. برات از خدا بهترینها رو میخوام عزیزم.واقعا شرایط سختیه برای امثال ما. اما باید توکل کرد. انشاا.... خدا معجزه اش رو شامل حالمون میکنه. قوی باش و کارت رو شروع کن عزیزم. ❤️❤️