2777
2789
عنوان

خسیسه بنظرتون؟؟

212 بازدید | 26 پست

سلام خانما من خودم شاغلم همه خرجامم خودم میدم بابام نمیده . بعد با یکی سه ماه اشنا شدیم قصدمو ازدواجه . من برام خیلی مهمه طرفم خسیس نباشه یعنی بدونم نداره مراعات میکنم ولی بفهمم خسیسه نمیتونم تحمل کنم . بعدش یهو دیشب یچیزی اومد تو ذهنم ترسیدم . من برای اینترنتم بسته میخرم ایرانسلم . بعدش دو روز بود فرصت نمیکردم بخرم برامم مهم نبود . بعد هی پرسید بسه نخریدی گفتم نه فعلا میخرم . بعد توقع داشتم بگه برات بخرم باز تعارف کنه منکه قبول نمیکردم . ولی نخرید دو سه بارم حرفش افتاد . بعد تاحاام برام شارژ نخریده . اصصصلا دوست ندارم بخره ها تاحالا ا زهیچ پسرس شارژ نگرفتم بدم میاد . ولی خب میتونست یه تعارف بزنه . یا حداقل یه بار بگه این همه پیام میدیم به هم برات شارز بگیرم . شایدم من الکی ذهنمو درگیر کردم بی منظور بوده . میشه راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر امتحانش کن ببین ولی  اینطور ک پیداس خسیسه ها حواستو خوب جمع کن ...برو باهاش بیرون بگو مثل ...

وای اصلا روم نمیشه . اخه هنوز رسمی نیستیم . تازه یبار خواستیم بریم سینما . 40 تومن شد پولش خودم اینترنتی رزرو کردم بعد بهش گفتم . گفت چرا کردی

شایدم فک میکنه شاغلم به ذهنش نمیرسه

خب یه عده حسابگرن حتی توی عقد زیاد خرج نمیکنن ولی بعد ازدواج کاملا ساپورت میکنن. 

همسر من توی دوره آشنایی و عقد زیاد منو بیرون میبرد رستوران و گردش و اینا هرروز ولی مثلا لباس و لوازم مورد نیازمو نمیخرید اصلا. منم توقع نداشتم واقعا. ولی خب رفتیم خونه‌ی خودمون ماهانه پول میده خریدامم به عهده خودشه کاملا

واقعا نمیدونم چجوری میشه شناخت.

وای اصلا روم نمیشه . اخه هنوز رسمی نیستیم . تازه یبار خواستیم بریم سینما . 40 تومن شد پولش خودم اینت ...

وا روتو بزار کنار قراره امتحانش کنی و اینکه مسئله یک عمر زندگیه بعد دورازجونت ازدواج کنیو پشیمون بشی خوبه ..‌ضمنن اصلا کارت درست نبوده تو رزرو کردی والا مردی گفتن زنی گفتن...از حالا انقد بخای کم رو بازی دربیاری شدیدا ازت سواستفاده میشه تحربه داشتم ک میگمااا نکن قاطع باش واینو بدون مرد وظیفشه برا زن خرج کنه گلم 

بعضی ازمردهایکم بیخیالش بایدیکسره بهشون بگی این وسیله لازمه بخرخودشون فکرنمیکنن ولی دراصل خسیس نیستن حالاشماهم باهاش بیشتربروخریدوبازاراونجوری میتونی بفهمی 

خب یه عده حسابگرن حتی توی عقد زیاد خرج نمیکنن ولی بعد ازدواج کاملا ساپورت میکنن.  همسر من توی ...

مثلا یبار رفتیم صبحونه خوردیم . خیلی بد بود تا اخر نخوردیم شد 60 تومن واسه جفتمون . بعدش رفتیم تا ساعت سه اینا دور دور کردیم بعد دو بار گفت یچیزی بخرم بخوریم سسب زمینی چیزی منم گفتم نه فعلا گشنم نیست. بعد برگشتنی افتادیم تو ترافیک دیر رسیدیم خونه . بعد دیگه هیچینگفت منو فرستاد خونه . منم اینققد گشنم بووود . زود رفتم یچی درست کردم . بعد که بهش گفتم الان رسیدم خونه و غذا خوردم . گفت پرسیدم گشنته چرا نگفتب . منم گفتم چون ترافیک بود دیگه توام خسته بودی