2777
2789

دیروز شکوفه هارو دیدم ک تازه در اومده بودن 

تو ماشین بودم 

حیف ک نتونستم پیاده بشم و برم از نزدیک ببینم🙁🙁🙁

کاش تا عید همه چی ب روال عادی برگرده

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا کرونا برام مهم نیست بخوام بگیرمم تو خونه میگیرم پس دیگه چرا خودمو عذاب بدم

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تو خونه خوش باش،عیدتم برگزار کن

چیجوری ؟

اجیل نمیشه خورد 

تخمه نمیشه خورد 

فقط باید با فیلم دیدن از خودت پذیرایی کنی و خوش بگذرونی 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
خداااا یه دلخوشی داشتیما ببین کاراتو😣آخه عید که نباشه انگار هیچی نیست 😢

هرسال ی بهانه ای برای خراب شدنن عید هست 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
من اصلا کرونا برام مهم نیست بخوام بگیرمم تو خونه میگیرم پس دیگه چرا خودمو عذاب بدم

وا این دیگه عقیده ایه بیرون بری درصد اینکه بگیری خیلی بیشتره تااینکه تو خونه بشینی

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره‌....

آخرالزمان که میگن اینه

یه جارو سیل خراب میکنه

یه جارو زلزله 

به جارو ویروس

واقعا منتظرم ببینم تابستون و بهار چه بلایی قراره سرمون بیاد

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ناموسا صبح پانشید بیاید عید دیدنی . بزارید صبحونه بخوریم بریم دشویی بعد 😐

وای ما از همه کوچکتریم یبار روز اول عید همینجوری راحت تو خونه ول میگشتیم میوه و شیرینی هم نخریده بودیم یه دفعه دیدیم فامیل شوهرم دم در وایساده 

اون پدر شوهر کم عقلم از طبقه بالا فرستاده بودشون پایین

وحشتناک بود

من که حتی نتونستم خونه تکونی کنم تازه باخودم میگفتم پریود بشم پاک که بشم خونه تکونی میکنم ولی پریود نشدم که هیچ فهمیدم باردارم حالا با این وضع نمیتونم کاری بکنم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون