2777
2789
حرف شما درمورد رفتار ملت  درسته اینکه خودمون دلمون به حال خودمون نمیسوزه ام درسته من میگم زندگ ...

بیاید امیدوار باشیم بقیه ام رعایت کنن😔😔😔

چون اگر نکنن کارمون زاره

.Pain🔥you made me a believer

ببین عزیزم با لحن ایشون کاملا مخالفم ولی با تک تک حرفاش کاملا موافق. اینقدر در برابر فهمیدن و درک ا ...

من ناراحت شدم چون سریع با یه پوزش یه به درک میچسبونه به طرف

به خدا من دو هفته است خانواده مو ندیدم خوب منم میدونم اوضاع داغونه ولی آخه تا کی ..به خدا خسته شدم...دلم تنگ شده برا مادرم

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درمورد رفتار ملت  درسته اینکه خودمون دلمون به حال خودمون نمیسوزه ام درسته من میگم زندگ ...

شما حق خودت رو ادا کنی کافیه عزیزم. هر کی بگه من رعایت می کنم پس دیگرا ن چی که نمیشهههههه

شما به نوبه خودت و به خاطر عزیزان خودت رعایت کن

من ناراحت شدم چون سریع با یه پوزش یه به درک میچسبونه به طرف به خدا من دو هفته است خانواده مو ندیدم ...

میدونم عزیزم من تک تک پست های ایشون رو لایک کردم چون حق مطلب رو خوب ادا کرد ولی اون پست اول رو به خاطر جمله خودت به درک ازش گذشتم.

فکر می کنم خودشون هم بعد از اون پست متوجه شدن . میدونم الان از دلت درمیاره  

میدونم عزیزم من تک تک پست های ایشون رو لایک کردم چون حق مطلب رو خوب ادا کرد ولی اون پست اول رو به خا ...

من با کسی دعوا نمیکنم حتی اگه طرف فوش بارونم کنه

فقط یه لحظه ناراحت شدم ازاون حرفش وگرنه من با حرفاشون موافقم ...من خودمم یه بچه دارم همسر دارم پدر و مادر دارم به خدا پامونم بیرون نزاشتیم حتی برای خریدهای عید

ولی دوتا مثل من و شما رعایت کنن بقیه چی دلم میخواد یه سرتو خیابونای اراک بزنی انگار نه انگار

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بشینین خونهاتون بچها توروخدا ی امسالو بیخیال شمال بشین خیلی گناه دارن مردم ...اخه شمال چیه هرسال هرس ...

شمالی هستین خودتون نه؟ عشقم برای ما که شمالی نیستم دوتا درخت نیس یه دنیاااس ولی رعایت میکنم و تا شرایط به حالت قبل برگرده نمیایم

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره‌....
بهرحال  فامیلاتون گناه دارن:/ شاید نظرشماروندارن

عزیزم من منظورم اینه که کمتر بهش فکر کنید 

من نگفتم که قراره برم خونه فامیلم

من تو خونه نشستم همسرم که ۲۴ ساعته بیرونه رو چه کارکنم اونم بدون ماسک فقط میاد دستاشو میشوره و تمام ...

این دیگه واقعا از سیاست های غلطشونه که درست درمون تعطیل نمیکنن🤦🏻‍♀️همچیمون ناقصه ادم حرصش میگیره

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره‌....
پارسالم همچین آجیل نخوردیم ... مادرم پارسال رفت شیرینی فروشی گفت از همونجا آجیل و شکلات میخرم. اومد ...

بله درسته متاسفانه   

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم