بچه ها من ۶ ماه پیش با نامزدم اشنا شدم و الانم نامزد کردیم . اما من مدام حس میکنم بی حوصلم خستم حوصله هیچکسی و ندارم. با این ک دوسش دارم ولی بازم ذوق شوق قبل و ندارم. از یه طرف دل یه نفر و شکستم دوسم داشت و دوسش نداشتم حالام پشیمون نیستم ولی خیلی حس بدی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری؟ چیکار کنم اخه .تا یه بحثی بینمون پیش میاد سریع میگمخسته شدم میخام بهم بزنم نامزدی و
وای نکن این کارو نهایت چند بار نازتو بکشه بعد اونم خسته میشه. شما ادم افسرده ای شدی خواهر. ببین منم اینجوری بودم نامزدیم بهم خورد. انقدر به طرفم گفتم خسته شدم رفت دنبال یه دختر شاداب و پر انرژی.
دقیقا. من دختر شیطون لجبازی بودم ک هر کاری دلم میخاست میکردم . ولی الان گیر میده اینو بپوش اونجابرو ...
نمیخوام دلتو خالی کنم قطعا خودت بهترین تصمیمو میگیری ولی ادمی که بخواد تغییرت بده رو تا اخر عمر باید اطاعت امر کنی هیچوقتم فکر نکن تو اونو عوض میکنی یا از شدت گیراش کم میکنی نه! یه زمانی به خودت میای میبینی دیگه ازون دختر شیطون چیزی جز یه ادم افسرده ساکن نمونده ! اتفاقی که برای من افتاد اونم فقط توی ۱.۵ سال
خداوندا.. ناامید نکن هرکه به درگاهت پناه اورده است