2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
اصلا اینطور نیست داغوونه به گوشم میرسه و استوریاش و برام میفرستن الان یکسالی میشه ک از زندگیم حذفش ک ...

پس حدسم درسته.عذاب وجدان داری.

دیگه اون رابطه تموم شد و رفت ،حتی اگر بهم برگردین هم مثه سابق نمیشین.

پس بهتره بهش فکر نکنی ،اون اطرافیانتم که ازش برات خبر میارن بگو دیگه اینکارو نکنن.

به هرحال جدایی برای چه دختر چه پسر بده.اون بنده خدام به مرور زمان حالش بهتر میشه.

نمیخوام دلتو خالی کنم قطعا خودت بهترین تصمیمو‌ میگیری ولی ادمی که بخواد تغییرت بده رو تا اخر عم ...

میدونم و این خیلی ناراحت کننده و عذاب اوره. با اینکه باهم دوست بودیم همو دوس داریم ولی مدام میگه موهاتو بکن داخل بیرون نخند و... اینجوری میخوره تو ذوق ادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حدسم درسته.عذاب وجدان داری. دیگه اون رابطه تموم شد و رفت ،حتی اگر بهم برگردین هم مثه سابق نمیشین ...

اره من ک یه درصدم دوسش نداشتم اون واقعا منو میخاست و بهش جواب رد دادم . اما الان عذاب وجدان ک دارم هیچ با نامزدمم مدام بحث داریم و گیر میده بهم زیاد

اره من ک یه درصدم دوسش نداشتم اون واقعا منو میخاست و بهش جواب رد دادم . اما الان عذاب وجدان ک دارم ه ...

پس پرونده ی اون رابطه برای همیشه بسته میشه.

با نامزدت سر چه مواردی بحثت میشه؟

پس پرونده ی اون رابطه برای همیشه بسته میشه. با نامزدت سر چه مواردی بحثت میشه؟

ببین من دختر ازادی بودم اونم خودش منو انتخاب کرد اومد سمتم اما شروع کرد ک مانتو جلو باز نپوش اینستاتو حذف کن موهاتو نزار بیرون انقدر..من اصلااا گوش نمیکنم به حرفش راستش فکر میکردم میتونم ولی واقعا سخته من اینجور بزرگ نشدم همیشه حق انتخاب داشتم

ببین من دختر ازادی بودم اونم خودش منو انتخاب کرد اومد سمتم اما شروع کرد ک مانتو جلو باز نپوش اینستات ...

این چیزا ویژگی مشترک اکثر مردای ایرانیه.و همیشه هم دلیل بحث میشه.

شوهر منم چه تو دوران دوستی چه الآن مخالف این بود من عضو شبکه های اجتماعی باشم.سر پوشش منم خیلی گیر میده.جوری که میخوام مانتو بخرم میگم خودت باش تا بعدا نگی این چیه خریدی.

من دیگه چاره ای ندارم چون دوسش دارم این گیر دادناشو تحمل میکنم.