2777
2789
من حلقه جادویی ژله ای 85 خریدم خیلی گرون بود اما چاره چیه همه راهی رفتم شکمم خیلی بزرگ شده بعد سزاری ...

منم 80 کیلو.165.ولی خیلی درد داره با حلقه

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ماه سزاربن کردم قدم۱۷۱وزنم ۷۳حلقه دارم ولی فراموشم سده دوتا میزنم میاد پایین اونقد مبخندیم باشوه ...

کاری نداره پای چپ یکم جلوتر حرکت رفت و برگشت به سمت جلو عقب یکم تمرین کنی دستت میاد فیلم آموزشی هم هست سرچ کن میاد

اگر می‌خواهید خواب‌ هایتان تعبیر شوند، اول باید بیدار شوید.
منم 80 کیلو.165.ولی خیلی درد داره با حلقه

اره راستش منم ی هفتست خریدم یکم میزنم تا درد میگیره میدارم کنار ولی میگن بعد دو هفته دیگه درد نمیگیره امیدوارم

کرونا اومده بعد تو بفکر لاغر شدنی؟ چقدر بی فرهنگین اخه😭 . میدونی همین حلقه ای که میزنی چقدر ویروسار ...

خوبه یکی از تاپیکای خودت با موضوع خرید حلقه برای لاغریه 😐😐😐😐 بعد اومدی اینجا اینجوری کامنت میذاری بافرهنگ 😊

اره راستش منم ی هفتست خریدم یکم میزنم تا درد میگیره میدارم کنار ولی میگن بعد دو هفته دیگه درد نمیگیر ...

نه یکم بزنی دردش از بین میره هر بار شروع کنی اولش درد داره چند دقیقه بزن دیگه درد حس نمیکنی

منم دو هفتست تازه برا بار اوله هرروز ۲۰ دقیقه دارم میزنم اما یکی از مهره ها کمرم درد گزفته ضربه بهشر ...

وای عزیزم حتما با پزشک مشورت کن ی وقت مشکلی واست پیش نیاد مواظب باش حلقه اگه کمر درد داشته باشی ممنوعه

خوبه یکی از تاپیکای خودت با موضوع خرید حلقه برای لاغریه 😐😐😐😐 بعد اومدی اینجا اینجوری کامنت میذار ...

استارتر خودش متوجه شد دارم شوخی میکنم عزیزم . هوش زیادی نمیخواد متوجه بشی شوخیه 😐 ‌

وای عزیزم حتما با پزشک مشورت کن ی وقت مشکلی واست پیش نیاد مواظب باش حلقه اگه کمر درد داشته باشی ممنو ...

کمر درد نداشتم سالمم ضربه ی این توپ ژله ایا محکم گاهی بش میخور.هفته اول کبودی داره و درد اما از هفته دوم بهتره  مت روز سوم چهارم بلد شدم کاملا دیگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤