سلام خانما اگه غسل جنابت( يا حالا حيض فرقى نداره اونقدز) به گردنم باشه نميتونم از تو موبايل قرآن بخونم؟؟ يا كلا اصلا دعا و اينا بكنم؟ شايد باورتون نشه اما من اصلا اصلا ادم مذهبى نيستم كاملا بى حجاب حتى به قول مذهبى هاي عزيز كه محرم نامحرم براشون مهمه( كه خيلي هم قابل احترامه😍) من حتى اين موضوع اصلا واسم مهم نيست اما اين غسله خيلي ميره رو مغزم نميدونم چمه تا غسل واجب ميشم اصلا حتى نميتونم با خدا حرف بزنم☹️( باز نياين توروخدا بگين قرن ٢١ خاك تو سرت كه اعتقاد دارى😪🙇🏻♀️💆🏻♀️)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
@بانوی_بی_نشان عزیزم سوالشو ج بده خانومی من تو خصوصی سوال کردم جواب ندادید ن ...
شرمنده متوجه نشدم.اگر ممکنه دوباره بفرستید سوالتون رو.گاهی پیام ها رو باز میکنم که سر فرصت جواب بدم اما فراموشم میشه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اینجور آدما (مثل شما)رو دوس دارم چون ته دلشون به خدا اعتقاد دارن و قلبشون به نظرم پاکتر از آدمای مذهبی هستش که به مذهبی بودنشون مغرورن
لطفا نظرات مخالف ریپلای نکنن🙏🌹
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
من شنیدم اگه عسل جنابت بر گردنت باشه بهتره چیزی نخوری به وسایل خونه هم کمتر دست بزنی....برکت از خونه میره....قران هم تا ۷ ایه مشکلی نداره البته ایه های سجده واجب رو نباید خوند.ذکر هم مشکلی نداره
آى ننه مررررردددم برات😍😍😍آدماى مثل منم عاشق شماها هستن كه تندخو و مذهبى افراطى نيستيد😍
خدانکنه گلم😘😘😘انشالله همیشه سلامت باشی 😍❤
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔