2777
2789
عنوان

خانما مذهبى يك سوال غسلى دارم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بانوی_بی_نشان     عزیزم سوالشو ج بده  خانومی من تو خصوصی سوال کردم جواب ندادید ن ...

شرمنده متوجه نشدم.اگر ممکنه دوباره بفرستید سوالتون رو.گاهی پیام ها رو باز میکنم که سر فرصت جواب بدم اما فراموشم میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اینجور آدما (مثل شما)رو دوس دارم چون ته دلشون به خدا اعتقاد دارن و قلبشون به نظرم پاکتر از آدمای مذهبی هستش که به مذهبی بودنشون مغرورن 

لطفا نظرات مخالف ریپلای نکنن🙏🌹

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
خوب میکنی عزیزم باز از خیلیا تو یه قدم جلویی لااقل مدام وجودت ناپاک نیست 

عزيييزم نگووو اينجورى عزيزانى كه غسل نميكنند ناپاك نيستند اصلا ،اصلش همون حمومه اما خوب نميدونم چرا ته دلم عذاب وحدان ميگيرم اگه وقتى غسل واجبم قرآن بخونم😬😂

من شنیدم اگه عسل جنابت بر گردنت باشه بهتره چیزی نخوری به وسایل خونه هم کمتر دست بزنی....برکت از خونه میره....قران هم تا ۷ ایه مشکلی نداره البته ایه های سجده واجب رو نباید خوند.ذکر هم مشکلی نداره

اینجور آدما (مثل شما)رو دوس دارم چون ته دلشون به خدا اعتقاد دارن و قلبشون به نظرم پاکتر از آدمای مذه ...

آى ننه مررررردددم برات😍😍😍آدماى مثل منم عاشق شماها هستن كه تندخو و مذهبى افراطى نيستيد😍

آى ننه مررررردددم برات😍😍😍آدماى مثل منم عاشق شماها هستن كه تندخو و مذهبى افراطى نيستيد😍

خدانکنه گلم😘😘😘انشالله همیشه سلامت باشی 😍❤

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔