2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

74 بازدید | 6 پست

دیگه چیزی نمونده...

که یه دور دیگه هم دور خورشید بزنیم🌞

یه سری پیاده شدن😢و یه سری سوار👶

نمیدونم چند دور دیگه مونده،

اما امیدوارم این دور به همه خوش بگذره!! اميدوارم سال 99 سالی باشه واستون پر از شادی😊

پر از هيجان،

پر از خنده های بلند،😆

پر از گريه های از سر شوق،😂

پر از آخ جون گفتن و هورا کشیدن

پر از بودن با كسايی كه دلتون ميخواد👪

پر از خوراكي های خوشمزه🍔🍤

پر از دوست داشتن و دوست داشته شدن💑

پر از عكس های يهويی📷

پر از لباس های رنگی رنگی👗👚

پر از گرفتن دست كسی كه دوسش داري👫

پر از دوست دارم هايی كه انتظارشو نداری😍

پر از تلفن هاي غير منتظره📱

پر از سفر های دسته جمعی

پر از مهربون تر شدن😊

پر از عيدی🎁💴

پر از هوای خوب☀️

پر از امروز چه خوشگل شدی☺️

پر از تجربه های جديد

پر از آهنگهايی كه باهاش خاطره داري🎼🎵

پر از دوستای قديمی

پر از عشق💖

و پر از لحظه های قشنگ و يواشكی...

اميدوارم سال 99

از همه چيزهايی كه دوست داری پر باشه❤️ سالی بدون ویروس و سرشار از سلامت و آرامش...

برای هم دعا کنیم🙏

آفرین ...چه تاپیک خوبی تو این وضعیت 😍😍 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ویروس و هر بلای دیگه به ماها استرس میده ولی من این دکترا و پرستارارو میبینم حس میکنم این ویروس باعث شده یه کم مردم دلرحمتر شدن نمیدونم دروغه یا راسته وقتی از تلویزیون میبینم دکترا و پرستارا میان انرژی مثبت میدن بغضم میگیره حس میکنم این مریضی باعث شده یه عده مهربونتر بشن

راستش درسته ویروس و هر بلای دیگه به ماها استرس میده ولی من جدیدا این دکترا و پرستارارو میبینم ...

دقیقا،خدا خیرشون بده،برعکس اونایی ک رفتن تو کار احتکار و گرونفروشی ماسک و سیر و پیاز و ...