2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا از بچگیش اینجوریه تا میفهمه داریم میریم بیرون شروع میکنه بع پارس کردن 

یکم بیقراری میکنه ولی بعد چند دقیقه اروم میسه توخونه

ولی این بیقراریش طبیعیه شمارو دوست داره و نمیبرین بیرون میترسه

یا یهو خونه خالی میشه و تنهاس میترسه 

نه متاسفانه نمیدونم  از لاکپشت 😞 ببخشید

خواهش میکنم عزیزم🌷🌷🌷🌷

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

[QUOTE=126584634]ظاهر دستش سالمه فقط رو زمین نمیزاره انگار درد داشته باشه توله نیست .فک کنم دوسالش باشه بعدش خودش را ...[/QUOTE

درد ک داره ک درست راه نمیره

ولی ممکنه از کوچیکیش اسیب دیده باشه و مدلش همینه

اگر درد داشته باشه دستسو دورتر از بدنش میگیره موقع دراز کشیدنش یا وامیسته چشاشو میبنده

این حالتا رو داره؟

ای بابا  یهویی مرد بیماری قبلی داشت؟

نه سگ  تریر  بود از سرما بود خونریزی کرد و با انتی بیوتیک خوب میشد ولی دکتر تشخیص غلط داد و گفت  استخون خورده  .....عمل کرد زیر عمل مرد  😭😭

سلام خانم دکتر.من یه عروس هلنوی حدودا یکسال و نیمه دارم.دو هفته پیش استفراغ کرد و دو روز کامل هیچی ن ...

سلام 

ببخشید دیرشد جواب بدم گیج شدم یکم😉😂

اره افسردگی داره طوطیتون 

به تغذیش دقت باید کنین هرچیزی بهش ندین اینا مثل کاسکو هستن توی کاسکو بیشتر کبدشون چرب میشه و این باعث بیحالی گیجی همش سرشو برمیگردونه تو پراش مثلا خوابه یا سربه سرش میذارین چشاشو ریز و درشت میکنه عصبانیه کلا غین حالات افسردگی یا بی توجهی بهش هست یه سری اسباب بازی بگیرین و یکم ازادی بدین بهش تا بازی کنه

ad3e هم یک در هزاره براش هفته ای یه بار

و هفته ای ی بارم مولتی ویتامین تو ابش ک اینم یک در هزاره بدین بهش خوب میشه

غذای خودتونم چرب باشع مثل ماکارانی ندین بهش 

خوابش حتما ۱۲ ساعت باشه یه پارچه بندازین روش ک ریتم خوابش بهم بریزه دردسره هم برا شما هم خودس و ماسین اسباب بازی خیلی دوست دارن تاب دوست دارن یه کاسه هم بذارید تو حیاط قفسو کاسه هم تو قفسش باشه ک بریزه گند نزنه بذارید بشوره خودسو اب بازی کنه 

نه خیلیییی باهاش وقت میذاریم ، قفسش بزرگه هر جا هم که میریم با خودمون میبیریم

به خوابش اهمیت بدین خواب طوطی باید ی حای دمای ۲۵-۲۴درجه باشه و کاملا تاریک باشه غذاییم دوست داره بدید بهش میوه خیلی دوست دارن اسباب بازیم براش بگیرین ی روزم ایینه رو بردارین رفتارشو ببینین 

گاهی از خودشونم خوششون نمیاد 😂😂(مثل خودم)😂

اینه رو بردارید ببینید چجوریه دنبال ایینه میگرده و بدو بدو میکنه منتظر ایینس ک بذارید اگر نفس راحت کشید کم بذارید ایینه رو 

نه مامانم بهش غذا میداد ...عاشقش بود  من گفتم شاید سرلاک سفت بوده اینطور مونده گوله شده بود زی ...

مامانا کاملا مهربونن با همه چی خداحفطشون کنه

شاید زود ریختین تو حلقش و گوله شدن راه تنفسیو میبنده و خفه میسن

زیاد دنشونو باز کردن باعث اسیب میسه به نوکنوکشون و به زورم غذا بدین باعث ترسیدن میشه و قورت نمیدن نگه میدارن تو گلو و خفه میشن رذه تنفسی رو میبنده

هم نای پستشه باعث چفت شدنش میشه

هم انعکاسش باعث میشه ترسشو رفع کنه غذارو فراموش میکنه و خفه میشه