2777
2789
دوستم مرغ مینا داشته فرار کرد خودم میترسم نوک بزنه تو صورت بچه هام، کوچیک و کنجکاون، طوطی کوتوله حرف ...

اره مینا یکم خوی وحشیشونو حفظ کردن ولی خب اهلی باشه برا بچه زیر چهار پنج سال بنظرم خطرناکه

میتونین حالا برا مناسب بودن قیمتش طوطی ملنگو بگیرین هم هزینش کمتره نسبت ب بقیه نژادا و هم رامشونم هستش و خیلی خوبن و مهربونن ولی بشرطی اهلی باسه

طوطی کتوله هم قشنگه و کوچیکتره و فرزتر و شیطونه هم بازی ارووم میخواین ملنگو بگیرین اهلی باشه گاز نگیره 

کوتوله اون چنان نه زیاد اهل حرف زدن نیستش ولی خیلی شیطونن

ممنون، والا هیچ کدوم بلد نیستیم سوت بزنیم

یکی از دوستام طوطی گرفته بود میگفت میووو😂😂 هرصدایی خوششون بیاد تکرار میکنن

یادگیریشونم بستگی به تکرار شما و حال داشتن خودسونه😂

موقعی بازی میکنن و سرحالن قبل غذا شون یکم کار کنین اگر گفت کهذجایزشو بدین 

اگرم خیلی خوب پیشرفت کرد یه خوراکی جدید بدین بهشون خیلی شکمو هستن😂و میوه دوست دارن میوه بدینش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سگ  تریر  بود از سرما بود خونریزی کرد و با انتی بیوتیک خوب میشد ولی دکتر تشخیص غلط داد ...

ای بابا 

الکی ک نمیشه عملش کرد عکس نیازه ازمایش نیازه

یهویی عمل کردن و زیر عمل مردن و خونریزی داسته تحریک بافت خونریزی شده بوده باعث شده بیشتر بشه و کنترول نشه خب معلومه میمیره بنظرم

کذردرستی نبوده عملش حداقل بدون عکس و ازمایش

استخون خوردن هم شرایط خودشو داره اگر تیز باشه تو گلوشو پاره میکنه خونریزی میکنه که اون شرایطم عمل نباید کرد

ای بابا  الکی ک نمیشه عملش کرد عکس نیازه ازمایش نیازه یهویی عمل کردن و زیر عمل مردن و خونریزی ...

اره دقیقا  سگم  تو سن ۷ سالگی  مرد  اونم من باعث شدم سرما بخوره .......هیچوقت خودمو نمیبخششم

ظاهرس ک خوبه موردی نداره غذا خوب میخوره؟ میوه هم بذارید براش دوست دارن 

میوه دوست نداره متاسفانه فقط ببینه سیب میخورم میاد یه چند تا گاز میزنه غذا هم اره خوب میخوره فقط من حس میکنم پلت و اینارو راحت نمیخوره یکم بازی بازی میکنه میندازه ولی له میکنم میخوره

میوه دوست نداره متاسفانه فقط ببینه سیب میخورم میاد یه چند تا گاز میزنه غذا هم اره خوب میخوره فقط من ...

خب چیز شیرین بدین بهش میوه شیرین ترشی دوست ندارن مثل پرتقال ترش باشه دوست ندارن

غذاشو بندازیندبعد بازی کردنش بدو بدو کنه تحرح داره گرسنه میشه و میخوره و دردسترسشم باشه غذاش سخت نباشه براش 

چون سخت باشه حای خوراکی خوردنشون یا غذای سخت و بدی باشه زحمت نمیدن خ.دشونو نمیخورن دیگه

منم مرغ دوست دارم خییییلی😂😂 مرغ خزک میگن اطراف سیستان بلوچستانه پاکوتاهه و ریزه میزه خیلی دوستشو ...

عزیزم😍😄نمیدونستم اسمشون چیه مرسی منن بهشون میگم کاکولی خخخخ

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
سلام  ببخشید دیرشد جواب بدم گیج شدم یکم😉😂 اره افسردگی داره طوطیتون  به تغذیش دقت باید ...

ممنون از راهنماییتون.ببخشید این اسم قرصه؟ باید از کجا تهیه کنیم؟ 

کلا همیشه بیرون از قفسه به غیر از شبا. روز همیشه چسبیده به ما . تا فاصله بگیرین ازش جیغ میکشه.بیرون هم که میریم میبریمش.یعنی بی توجهی نکردین ولی چرا افسرده شده؟

جوجه چن وقتش بوده  سرلاک با سرنگ دادین یهو ریختین تو دهنش؟ به زور نوکشو باز کردین یا زیاد باز ...

از همون اول مادرش غذا نداد 

مجبور شد مامانم با سرنگ بده 

بعد خودش میگه زیاد دادم ....شاید اینطور شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مامانا کاملا مهربونن با همه چی خداحفطشون کنه شاید زود ریختین تو حلقش و گوله شدن راه تنفسیو میبنده و ...

وای الهی ...مامانم عذاب وجدان گرفته ...

ممنونم از پاسخت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ممنون از راهنماییتون.ببخشید این اسم قرصه؟ باید از کجا تهیه کنیم؟  کلا همیشه بیرون از قفسه به غ ...

رفتارتون خیلی خوبه افرین واقعا

افسردگی ممکنه از تنهاییش باشه ممکنه زن بخواد یا شوهر بخواد😂

ولی اینایی گفتم از داروخونه دامپزشکی میسه تهیه کنین تو سرنگ میکشن میدن به شما توی ی بطزی نوشابه ی لیر اب بریزین و یه سی سی از سرنگم بریزین مخلوط کنین و ابشو عوض کردین از اون بدین بهش

افسردگیشم میتونه از کم خوابی باشه

میتونه بی حال بودنش باشه

چربی و شکلات ندین بهش 

رفتارشم امروز کنترول کنین بعد بگید بهم ببینم چجوری شده و 

علائمشم بگید لطفا 

چه ساعتی کز میکنه

کحا میخوابه پارچه روش میندازین؟

میوه از هرچی میدونی بش بده جز پفک و چیپس و...

اجیلم دوست داره میتونین بدین

ماکارانی ندین بهش

چربی ندین

برنج زیادی ندین بهش

نون کم بدین بهش

ی رژیم سالم براش بذارین که بدنش بهم نریزه

ببخشید مدفوعش چ رنگیه ؟

سفته یا شله(مایع هس؟)

از همون اول مادرش غذا نداد  مجبور شد مامانم با سرنگ بده  بعد خودش میگه زیاد دادم ....شای ...

حیفش واقعا

ولی کاریه ک شده 

من خودمم ی سگو کشتم صاحبش دنبال قاتل میگشت شانس اوردم نفهمید😞😂

گاو داری رفته بودیم سگ گاوداری شناسنامه دار میگف هست و n تومنه و....

حمله کرد زدمش افتاد من در رفتم😂😂

خیلی نازن من بچه بودم ی مرغ داشتم که مثل داداشم بوده فقط مدرسه نمیبردمش😝😂😂

ای جانممممممم عین خودمی😆😆😍😁

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻