2777
2789
سلام عزیزم من ی گربه پیدا کردم از خیابون یه دستشو نمیزاره رو زمین بالا نگه میداره تا فردا ک ببرم دکت ...

اول باید چک کنین دلیلشو پیدا کنین شاید شکسته باشه دستس کف دستشم ببیین ک شیء تیزی تو دستش نیست که

گربه یا توله سگی تو یابون تنهام بنظرم نباید بردارین خونه بیارین هم به لحاظ سلامت خودتون و بیماریایی دارن

هم اینا توله هایی ستن جدا شدن از مادرسون 

مادرشون دنبالش برمیگرده

اگه برداریمشون غصه میخوره مادرشون 😂و خودشونم کز میکنن افسرده میشن گاهیم میمیرن

باید جوجه باشه یا بزرگ که بشه یادش داد؟

بهتره به دون افتاد بخری حدودا ۲ ۳ ماهه از همون اولم باهاش حرف بزنین یاد میگیره فقط سوت نزنین براش چون یاد گرفتن سوت راحته دیگه کلمه یاد نمیگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگم خیلی پارس میکنه چیکارش کنم؟؟؟؟ لوس شده تو خونه تنها نمیمونه

پارس کردن بیخودی میتونه از وجود غریبه باشه میتونه از زور گوییش باشه قلدور بازی درمیارن ک توجه کنین بهشون اگر تازه اینجوری شده دعواش کنین یا بیخیال باشین خودش خودشو جمع میکنه

اگرم چندروزه ک دلیل دیگه داره 

اگر کم توجهی هم ببینه پارس میکه

سلام خانم دکتر.من یه عروس هلنوی حدودا یکسال و نیمه دارم.دو هفته پیش استفراغ کرد و دو روز کامل هیچی نخورد.بردمش دامپزشکی گفت چاییدگی و سوء هاضمه داره. اسپیرین و دلستر تجویز کردگفت اگه تا سع روز دبگه خوب نشد انتی بیوتیک شروع کنین.  اسپرین رو دادم و دورز بعد خوب شد. حالا یه دو سه روزیه بیحاله و مدام چرت میزنه.حالت افسرده هاست.اشتهاش نسبتا خوبه.

نمیدونم باید انتی بیوتیک میدادم یا نه؟ میترسم باز مثل دو هفته پیش بشه.

ممنونم از راهنماییتون

اول باید چک کنین دلیلشو پیدا کنین شاید شکسته باشه دستس کف دستشم ببیین ک شیء تیزی تو دستش نیست که ...

ظاهر دستش سالمه فقط رو زمین نمیزاره انگار درد داشته باشه

توله نیست .فک کنم دوسالش باشه بعدش خودش راه افتاد دنبالم اوردمش خونه

من گربه دارم خودم شدیدا تب دارم و خیلی مریضم اونم بیحال شده .ممکنه از من سرما گرفته باشه؟ بعد اینکه ...

بیماری مشترک بین انسان و حیوان وجود داره

ولی سرماخوردگی احتمالش کمه 

من گربه دارم خودم شدیدا تب دارم و خیلی مریضم اونم بیحال شده .ممکنه از من سرما گرفته باشه؟ بعد اینکه ...

اب پرتقال ندین بهش بجاش هفتگی مثلا هفته‌ای دوبار محلول ویتامینه بده بهش براش خوبه