2777
2789
عنوان

بارداری و کرونا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4505 بازدید | 61 پست

من باردارم جرات نکردم اصلا از خونه برم بیرون تا اینکه دیروز خواهرشوهرم تب و تنگی نفس داشت به حدی که نتونست سرکار بمونه و برگشت خونه شوهرم مجبورم کرد ازش مراقبت کنم هفت عصر بدتر شد شوهرم بردش بیمارستان گفتن کرونا نیست اما بستریش کردن.صبح مرخصش کردن گفتن اون ویروس نیست ولی تو خونه که استراحت میکنه اتاقش را جدا کنین.از صبح تا حالا شوهرم مجبورم کرده ازش پرستاری کنم.حالشم اصلا خوب نیس

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز دارن یچیز جدید میگن همین الان شبکه ۲ پزشک داره میگه از طریق جنسی هم احتمال انتقال هست.خودشون هم هنوز اطلاعات دقیقی ندارن آخه حقم دارن ویروس دست سازه خدا لعنتشون کنه آمریکا یا چین میگن ساختنش کل مردم دنیارو هم گرفتارش کردن

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
احتمال بین۳۰فروردین تا یکم یا دوم اردیبهشت.سزارینی هستم.هنو تاریخ بهم ندادن ولی دقیقا۳۰فروردین ۳۸هفت ...

انشاءالله به سلامتی. من طبیعی هستم دوم اردیبهشت تاریخ زده ولی به احتمال زیاد آخرای فروردین انشاءالله

خدایا شکرگذارتم
من ک هفته ۲۶ هستم و ازمایش گلوکز دارم اما نرفتم انجام بدم همش هم استرس و نگرانی

من که سونو و ازمایشامو انجام میدم ماسک میزنم دستکش میپوشم اومدنی هم وسایل تو کیفمو با الکل پاک میکنم لباسارم میریزم تو لباسشویی درسته کارمون زیاد شده ولی اون بچه هم پیگیری های درمانیشو میخواد امروز فهمیدم ابش کم شده خودم و بسنم به اب و ابمیوه تا مایعش بره بالا

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من باردارم جرات نکردم اصلا از خونه برم بیرون تا اینکه دیروز خواهرشوهرم تب و تنگی نفس داشت به حدی که ...

وااا خو کس دیگه ای نیست جز شما که باردارین؟

من باردارم جرات نکردم اصلا از خونه برم بیرون تا اینکه دیروز خواهرشوهرم تب و تنگی نفس داشت به حدی که ...

اخه زن باردار از مریض بدحال پرستاری کنه بعضی از مردا چقد بی معرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
انشاءالله به سلامتی. من طبیعی هستم دوم اردیبهشت تاریخ زده ولی به احتمال زیاد آخرای فروردین انشاءالله

اگ دوم بشه خیلی باحال میشه تاریخ تولدش میشه دوم دو نود و نه😂😂😂من از خدامه بشه دوم

وای من شاغل هستم تازه از دیروز گفتن باردارا نیان ولی اونم تا اخراین هفته نمیدونم از شنبه چطور برم سرکار😢

وااا خو کس دیگه ای نیست جز شما که باردارین؟

چون ما تو خونه اونا زندگی میکنیم شوهرم من را مجبور میکنه همه کارهای خواهرش را انجام بدم.

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
اگ دوم بشه خیلی باحال میشه تاریخ تولدش میشه دوم دو نود و نه😂😂😂من از خدامه بشه دوم

ما سه تا با همیم ولی من اگه سزارینی باشم میفتم یکی دو هفته جلوتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچی خواست خدا باشه. فعلا که از این کرونا خیلی میترسم همش احساس میکنم گرفتم یا میخوام بگیرم

خدایا شکرگذارتم
چون ما تو خونه اونا زندگی میکنیم شوهرم من را مجبور میکنه همه کارهای خواهرش را انجام بدم.

مگه مامان دختره نیستش؟مادرشوهرت میگم