2777
2789
عنوان

بارداری و کرونا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4505 بازدید | 61 پست
ما سه تا با همیم ولی من اگه سزارینی باشم میفتم یکی دو هفته جلوتر

انشالله بسلامتی بچه هاتون بغل کنید🙏🏾خدایا چه برنامه ها داشتم واسه اینروزا و دم عید و....همش رفت تو افق محو شد🤦‍😢😢

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نه ماسک نه الکل نه دستکش گیر نمیاد

با لباس بیمارستان یا پارچه درست کن منم تهرانم هیچ کدوم از داروخونه ها فروش ندارن ماسک و الکلم از قبل داشتم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

منم سه هفته دیگه زمان زایمانم هست.همش اخبار ناراحت کننده.باید یه هفته دیگه برم سونو.هر بیمارستانی میخوام برم میگن پذیرش بیماران کرونا داره.میترسم آلوده باشه.انگار همه بیمارستان ها چه دولتی چه خصوصی فقط بیماران اورژانس رو بستری میکنن و بعدش اولویت با بیماران کروناست.واقعا این ماه آخر تو ذوقم خورد.کلی برنامه داشتم.برای خرید خودم برای بچه.ایناش به کنار.مسئولیت اینکه دارم یه بچه رو میارم به این دنیا که آخر و عاقبتش معلوم نیس

منم ۴شبه کابوسشو میبینم خواب ندارم

به خودتون استرس ندید خدا بزرگه این روزا هم میگذره

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم سه هفته دیگه زمان زایمانم هست.همش اخبار ناراحت کننده.باید یه هفته دیگه برم سونو.هر بیمارستانی می ...

واقعا این جمله آخرت خیلی آدم بفکر میندازه معلوم نیست این بچه های بیچاره که ما داریم دعوتشون میکنیم به این دنیای پر کثافت آخرعاقبتشون چی میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مگه مامان دختره نیستش؟مادرشوهرت میگم

نه مادر شوهرم که فوت کرده خواهر شوهرم متاهل هست.یه خونه داره خودش طبقه پایین هست بالا را داده به ما.شوهرش هم هفته پیش رفته ماموریت

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
به خودتون استرس ندید خدا بزرگه این روزا هم میگذره

آره استرس هم سمه برامون سیستم ایمنی بدن ضعیف میکنه

نه مادر شوهرم که فوت کرده خواهر شوهرم متاهل هست.یه خونه داره خودش طبقه پایین هست بالا را داده به ما. ...

خب پس یجورایی کسیو نداره جز شما ولی بهتره شوهرت خودش مراقبت کنه ازش مثل کارایی که باید نزدیکش بشی تو دمنوش و سوپ و ...ولی خودش بهش بده

از روز اول کلا اعلام شد خانم های باردار جزء افراد های رسیک هستن و پرخطر ، چطور شما متوجه نشدید؟ زیر ...

من بارها گفتم،همه اومدن همینجا تو نینی سایت گفتن زنان باردار مصونیت دارن!

خودم پرستارم،گفتم ویروسه جدیده،من نمیشناسم حتما! شک کردم به دونسته هام حتی!

من که تی وی نمیبینم،تا دیگه نتونستم صب کنم! امروز از یه متخصص پرسیدم گفت خیلی خطرناکه،میگیرن ولی به جنین منتقل نمیشه😕

فقط اونایی که گفتن مصونیت دارن رو پیدا کنم من😐😐😐🙈

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
خب پس یجورایی کسیو نداره جز شما ولی بهتره شوهرت خودش مراقبت کنه ازش مثل کارایی که باید نزدیکش بشی تو ...

آبجی بزرگش هست میتونه بیاد خونشون.تو بیمارستان هم گفتن اتاقش را جدا کنین و رعایت کنین.شوهرم میگه برو تو اتاقش تبش را چک کن ظرف هاش را بشور کلا همه چی

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
آبجی بزرگش هست میتونه بیاد خونشون.تو بیمارستان هم گفتن اتاقش را جدا کنین و رعایت کنین.شوهرم میگه برو ...

خب خواهرش چرا نمیاد؟شوهرت هم داره زور میگه حالا اگه باردار نبودی یچیزی ولی ایطور خب خطرناکه

من بارها گفتم،همه اومدن همینجا تو نینی سایت گفتن زنان باردار مصونیت دارن! خودم پرستارم،گفتم ویروسه ...

اینجا کلا همه چی وارونه اس ، و نمیدونم چرا همه انقدر به همه چی اعتماد دارن جز خبرهای رسمی ، انصافا از روز اول اعلام این بیماری ، هر دفعه گفتن ، 

خانم های باردار رو توی خبرها و مصاحبه ها جزء افراد پرخطر اعلام کردن

سلام😊 
اینجا کلا همه چی وارونه اس ، و نمیدونم چرا همه انقدر به همه چی اعتماد دارن جز خبرهای رسمی ، انصافا ا ...

من متاسفانه اصلا به تلویزیون ایران دسترسی ندارم😕اینجام که هستم کلا میگن هیچی نیس☺️اصن کرونا چیه☺️

هیچ جوره با منطق عقلیم جور درنمیومد امروز بلاخره با هزارتا بدبختی زنگ زدم پرسیدم😖😖راس میگی نباید اینجارو ملاک قرار داد👌

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖