2777
2789
عنوان

بارداری و کرونا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4505 بازدید | 61 پست

منم خیلی استرس دارم از زایمان نمیترسم فوقش دو روز بیمارستان باشی میترسم به خاطر فشارم بیمارستان بستری شم  

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرس دارم از زایمان نمیترسم فوقش دو روز بیمارستان باشی میترسم به خاطر فشارم بیمارستان بستر ...

خودت رعایت کن نمکی و اینا نخور منم دعا میکنم برات 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خودت رعایت کن نمکی و اینا نخور منم دعا میکنم برات 

ممنون عزیزم ایشالله شما هم به سلامت زایمان میکنی منم رعایت میکنم فعلا فشارم با دارو کنترلش کردم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
تازه اولشی ک .من چی بگم دوهفته بعد زایمانمه

آخی خدا کمکتون کنه🙏🏾بخدا من این فیلمایی که پخش شده از اونا که کرونا گرفتن میبینم قلبم اتیش میگیره براشون😭خدا بدادمون برسه فقط باید دعا والتماس خدادکنیم از کشورمون دور بشه

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

من هم تو همین یکماه اخیر زایمانمه ... 😢😢

اکثر بیمارستانهای شهرمون هم الودن....

باید بستری میشدم و تحت نظر میبودم ک بخاطر شرایط بیمارستانها دکتر گفت بمون خونه مراقبت کن ... امن تره... 

خدا کمکمون کنه

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
من ک این هفته هم ازمایش خون دارم هم سونو ک باید برم! دیگه توکل ب خدا 

پناه میبریم بخدا🙏🏾ایشالله کمک همه مون کنه

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
فردا سونو دارم! تازه امروز فهمیدم زنای باردارم میگیرن😕😐 همش تکذیب میکردن نههههه نمیگیرن! امروز از ...

از روز اول کلا اعلام شد خانم های باردار جزء افراد های رسیک هستن و پرخطر ، چطور شما متوجه نشدید؟ زیر نویس ها ، دکترها همه تاکید داشتن

سلام😊