2777
2789
عنوان

بچه ها حالم اصلا خوب نیست 😔پدرشوهرم یه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 65 پست

پدر شوهر منم همینه

یه مغازه میلیاردی داده به اون پسرش توش کار کنه

اونوقت شوهر من صبح تا شب سگ دو میزنه

منم که گاهی اعتراض میکردم به شوهرم طرف پدرشو میگرفت. کلا بیخیال شدم گفتم به درک. اینم سگ خورد

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

برای چی پولا رو دادین بهشون ؟ همه خرجا رو که شوهرت کرده ، خوب پولا رو نگه می داشتیم فوقش پول شام رو هم خودتون می دادین

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعصابم خورد شد از فرصت طلبی برادرشوهرت و پدرشوهرت.از بیرحمیه پدر به پسر. از اینکه شوهرت انقد بی ز ...

اره از این مدلاس که میگه تحت هر شرایطی احترام پدر مادر واجبه و میریزه تو خودش . البته اخلاق پدرشم میدونه بیشتر بخاطر اونه... میگه نمیخوام حتی یه ذره کمکم کنه

خب شما باید پول کادو عروسیتون ازش میگرفتین من ک پولی ک خانواده خودم تو عروسی بهم دادن ندادم ب خانواد ...

مال منو ندادن... یه جوریم تازه برخورد کردن انگار فامیلای من کمم داده بودن... 😐😐😐 خیلی کار درستی کردی بهنظرم ، افرین بهت 

عزیزم همه اینجوری هستن .منم پدر شوهرم فقط ب برادر شوهرم ک تازه کارمند هم هست کمک میکنه شوهر من شغل ش ...

منم دقیقا نمیخوام غصه بخورم... ولی ادم دست خودش نیست که... اون ته ته دلش میسوزه

میفهممت به این فکرکن شایدبین پدرشوهرت وبقیه هم فرق گذاشتن یادنگرفته تبعیض نزاره  تازه عروسی قد ...

مرسی عزیزم از درکت... برام دعا کن 😍

فداتشم ❤❤😘😘

شوهرت چقد بی زبونه...چرا نمیگه این چیزهارو؟!😬😠

85 تومن خودتون رو میداد خرج عروسی و..رو میدادید بقیشم ماشین میخریدید..منتی هم نبود روسرتون..

معلومه برادره زرنگ تره قشنگ میدونه چطوری از پدره پول بگیره

درسته ک نباید توقعی داشته باشی ولی اینم پسرش هست وقتی ب اون کمک میکنه ب شماهم باید کمک کنه شهر ما ک ...

نه والا.... تو رسم مام هس خانواده ی داماد پنج قلم کمک میکنن... تو جشن دخترش از خانواده ی پسر اون پنج قلمو گرفت به ما که رسید گفت فقط میتونم پنج تومن کمکتون کنم اونم بابام نگرفت خودشم نداد لااقل بگه بیا بدم به تو پسرم لازمت میشه.... 

کادو فامیل تو چطور دست اون افتاد 

دیگه تو جشن که خرج میکنن میدن به یه بزرگی دیگه تو مراسم....اون بزرگم از خانواده ی شوهرم بود... اونم همشو داده بود به پدرشوهرم

همه میدونن کادوی عروسی برا عروس داماده😐 سمت ما کل خرج رو پدر داماد میکنه از لباس عروس و حتی ریزترین ...

سمت مام مراسم اینه ولی ، اخلاق پدرشوهرم یکم مضخرفه 😁

نه والا.... تو رسم مام هس خانواده ی داماد پنج قلم کمک میکنن... تو جشن دخترش از خانواده ی پسر اون پنج ...

مثل پدر شوهر من درکت میکنم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر