2777
2789
عنوان

بچه ها حالم اصلا خوب نیست 😔پدرشوهرم یه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 65 پست
اره میدونم ، قبولم دارم... اتفاقا خیلیم ادم منت گذاریه... ولی میدونی ادم بعضی وقتا دلش میگیره دیگه.. ...

میفهممت به این فکرکن شایدبین پدرشوهرت وبقیه هم فرق گذاشتن یادنگرفته تبعیض نزاره 

تازه عروسی قدرروزاتوبدون 

ایشالامشکل مالی هم حل مبشه

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی کمک که نکردن هیچ پولاشونم گرفتن. اگه همون ۸۵ تومن دستش بود کلی کارش راه میفتاد

اره بخدا ... فقط میگفتم لااقل کادو های عموهام و خاله هامو بدین ... میگف نه من تو این همه سال رفتم مجلس این و اون کادو دادم اینا برا منه شما خرج نکردین که.... کل منطقش همین بود 

اره میدونم ، قبولم دارم... اتفاقا خیلیم ادم منت گذاریه... ولی میدونی ادم بعضی وقتا دلش میگیره دیگه.. ...

درسته ک نباید توقعی داشته باشی ولی اینم پسرش هست وقتی ب اون کمک میکنه ب شماهم باید کمک کنه شهر ما ک رسم براینه ک پدر داماد تا اونجایی ک دستش میرسه باید واسه پسرش خرج کنه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اره بخدا ... فقط میگفتم لااقل کادو های عموهام و خاله هامو بدین ... میگف نه من تو این همه سال رفتم مج ...

دقیقا من کادوی فامیلای خودمو ندادم از اینم خیلی سوخته بود،

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
خدا جای حق نشسته غصه نخور  خدا سلامتی بهتون بده اینقدر به خودتون پول بده  دیگه برات مهم ...

مرسی فدات شم ❤😘😘 ایشالله همه ی این دعاها در حق خودتم مستجاب شه قربونت برم 😘😘

من خودم خرج عروسیمودادم 😐ولی خب کادوشم خرج شدهمونجا  چی بگم

اصلا کارش درست نبوده چون شما خودتون خرج کردین پس کادو هم باید واسه شما باشه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
من خودم خرج عروسیمودادم 😐ولی خب کادوشم خرج شدهمونجا  چی بگم

نه ما از جیب دادیم.... 😒 حتی وام ازدواج مارو گرفت ، اگه میزاشت برا خودمون لااقل یکم اوضاعمون درست میشد... کلا انگار ما منبع درامدشیم 

اره بخدا ... فقط میگفتم لااقل کادو های عموهام و خاله هامو بدین ... میگف نه من تو این همه سال رفتم مج ...

همه میدونن کادوی عروسی برا عروس داماده😐 سمت ما کل خرج رو پدر داماد میکنه از لباس عروس و حتی ریزترین خریدای عروس تا آخر عروسی.بعد کادوها رو هم میدن به داماد. البته من با هم محلیای خودمون ازدواج نکردم کلا همسرم یه قوم و زبون دیگه هستن اما پدرشوهرم برامون خرج نکرد شوهر منم همه کادو ها رو خودش برداشت یه هزاریم نداد بهشون

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
نه ما از جیب دادیم.... 😒 حتی وام ازدواج مارو گرفت ، اگه میزاشت برا خودمون لااقل یکم اوضاعمون درست م ...

اونو دیگه برا چی؟؟؟وای برم یه آب قند بخورم فشارم افتاد از دست پدرشوهرت. چرااااا شوهرت انقد بی زبونه آخه؟؟؟؟

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
واقعاً حق داری، برا ما هم همش همین بود ولی باز کادوهای سمت خودمونو برداشتیم و خرج سوراخ سمبه هامون ش ...

کلا چش همه رو دراوردم با این خانواده ی شوهرم