2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر

ایشالله که حالتون خوش باشه

دیشب یه خبری گرفتم یکم حالم گرفتس

بزارین از اینجا بگم که پدرشوهرم کل کادو های عروسیه مارو ازمون گرفت... هرچی کادو داشتیم حتی اونایی که خانواده ی منم داده بودن گرفت نزدیک 85تومن اینا بود ، بعد ما خونه خریده بودیم یه 110تومن اینا چک داشتیم... برا چن ماه بعد ، اومد 15تومن کمکمون کرد دستش درد نکنه...

ولی اصلا تو خرج و مخارج عروسی هیچ کمکی نکرد نه شام نه تالار نه فیلم بردار ، فقط پول شام مهمونای خودشو داد اونم با پول کادوهای ما

بعد ازون ماجرا یکم از اون پول رو خودش خرج کرد یکمیشم داد به برادرشوهرم باهاش مغازه گرفت ، برادرشوهرم بچه ی بدی نیس ولی خب فرصت طلبه ... شوهرمم پیشش کار میکنه ولی یک سوم از اونجا بر میداره

بعد چند روز پیش پدرشوهرم یه ماشین داشت اونو فروخت داد برادر شوهرم برا خودش ماشین بخره

حالا اینا همش به کنار 😔😔 میدونین از چی ناراحتم

ما کلی قرض و بدهی و چک اینا داریم به هیچ کدومش کمک نمیکنه که هیچ ، وظیفشم نیست گلیه ای هم ندارم اما هفته ی پیش ما واسه یه ماشین ثبت نام کردیم گفته بودن بعد عید پولش رو میگیرن اما زودتر گرفتن ، بعد ما کلا دستمون خالی بود... یکم به ما کمک نکرد ولی درست همون موقعه برا برادرشوهرم ماشین خرید

بخدا حسود نیستم ولی ادم دلش میگیره دیگه.... این همه شوهرم زحمتشونو میکشه همه ی دردسراشون با شوهرمنه.... ولی پای کمک و پول که برسه اصلا به ما اهمیت نمیدن.... 😢 

بعد الان یه حس بدر دارم... همش به خودم میگم باشه خوشحال باش برادرشوهرت ماشین گرفته... ولی ته تهش میبینم بخاطر برادرشوهرم ناراحت نیستم بخاطر خودمون ناراحتم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعی ازکسی نداشته باش کسی مسوول عروسی آدم نیست  منم هیچ طرف کمکم نکردن  درسته کلادرسخت ...

طفلی کمک که نکردن هیچ پولاشونم گرفتن. اگه همون ۸۵ تومن دستش بود کلی کارش راه میفتاد

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
طفلی کمک که نکردن هیچ پولاشونم گرفتن. اگه همون ۸۵ تومن دستش بود کلی کارش راه میفتاد

من خودم خرج عروسیمودادم 😐ولی خب کادوشم خرج شدهمونجا 

چی بگم

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

دقیقا ماجرای ما و پدرشوهرم اما برا ما پول داد برادرش 🙃🙃🙃🙃🙃

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

واقعاً حق داری، برا ما هم همش همین بود ولی باز کادوهای سمت خودمونو برداشتیم و خرج سوراخ سمبه هامون شد

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

من اعصابم خورد شد از فرصت طلبی برادرشوهرت و پدرشوهرت.از بیرحمیه پدر به پسر. از اینکه شوهرت انقد بی زبونه که نمیتونه حقشو بگیره 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
توقعی ازکسی نداشته باش کسی مسوول عروسی آدم نیست  منم هیچ طرف کمکم نکردن  درسته کلادرسخت ...

اره میدونم ، قبولم دارم... اتفاقا خیلیم ادم منت گذاریه... ولی میدونی ادم بعضی وقتا دلش میگیره دیگه... مگه همون قد که پدر اونه پدر اینم نیست ؟ همش انتظار داره بابای من به ما بده خودشم هیچ خرجی نکنه😔

فقط اونجاش که به ما میرسه میگه هیچی ندارم اذیتم میکنه

خب شما باید پول کادو عروسیتون ازش میگرفتین من ک پولی ک خانواده خودم تو عروسی بهم دادن ندادم ب خانواده شوهرم خودم برداشتم هرچی تو خونه کم داشتم خریدم چون اگه داده بودم ب اونا نمیتونستم لوازمی ک کم داشتم بخرم اونا هم ناراحت شده بودن ولی من اصلا ب رو خودم هم نیاوردم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

عزیزم همه اینجوری هستن .منم پدر شوهرم فقط ب برادر شوهرم ک تازه کارمند هم هست کمک میکنه شوهر من شغل ش آزاده..ولشون کن بخوای غصه بخوری فقط خودت ضرر میکنی و ذهنت الکی درگیر میشه .ب زندگیت برس