2777
2789

نه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام،تو تاپیکای التهاب روده نظرات شمارو دیدم ،ظاهرا علائممون یکیه،میخوام چندتا سئوال ازتون بپرسم با اجازتون🙏⚘

شما هم خونریزی ندارین؟،و فقط التهاب دارین؟

کدوم دکتر میرین؟منم تبریزم برا همون میپرسم،

و اینکه من فقط التهاب دارم و دارویی ندارم فقط مبورین داده دکتر اونم فک کنم بخاطر یبوسته،شما دارو میخورین؟

[QUOTE=130227060]سلام،تو تاپیکای التهاب روده نظرات شمارو دیدم ،ظاهرا علائممون یکیه،میخوام چندتا سئوال ازتون بپرسم با سلام، این مشکل رو برادرم داره برای اون کولیت زخمی روده هست، برا همین با این بیماری کاملا آشنا هستم، بیماری برادرم شدید هست طوریکه تمام رودش زخم هست و خونریزی هم داره، دارو رو هم هردفعه عوضش میکنن، آخرین بار داروی اصلیش آساکول انما بود، برادرم تهرانه تبریز نیست، اما چندسال پیش رفت پیش دکتر طب سنتی اسمش دکتر میرغضنفری بود با داروهایه گیاهی تونست کامل کنترل کنه بیماریش رو، اما چون اونموقع هنوز پیش پدرمادرم زندگی میکرد مادرم داروهاشو بهش میداد کامل کنترل شده بود بیماریش اما بعد که ازدواج کرد دیگه داروهای گیاهیشو باید خودش آماده میکرد برا مصرف تنبلی میکرد و دیگه مصرف داروی گیاهی رو قطع کرد چون میدونی دیگه مصرف داروهایه گیاهی چون یا باید دم بشه یا مخلوط بشه مصرفش زمانبر هست نسبت به شیمیایی ها، خلاصه که بعد اون دوباره رودش خونریزی کرد و الان زخماش تقریبا تو کل رودش هست، ولی اگر واقعا میخوای خوب بشی و داروی شیمیایی نمیخوای مصرف کنی پیش یه دکتر گیاهی خیلی خوب برو، من تو تبریز دکتر گیاهی نمیشناسم، فقط نمیدونم چندساله بیماری رو داری اما کولیت زخمی روده یه بیماری ای هست که اگر بهش نرسی پیش رونده هست و بدتر میشه به مرور، خیلی مراقب باش که ولش نکنی و مثل برادرم نشه چون واقعا اذیت میکنه وقتی پیشرفت کنه

[QUOTE=130227060]سلام،تو تاپیکای التهاب روده نظرات شمارو دیدم ،ظاهرا علائممون یکیه،میخوام چندتا سئوا ...

سلام ممنون از کمکتون،من کولیت زخمی ندارم،

علائم من یبوست شدید و صدای شکم هست،دفع خون ندارم،حتی خون مخفی در مدفوع هم وجود نداره ولی روده م التهاب داره،میخوام التهابش بخوابه.

این دکتر میرغضنفری تهرانن؟

سلام ممنون از کمکتون،من کولیت زخمی ندارم،

علائم من یبوست شدید و صدای شکم هست،دفع خون ندارم،حتی خون مخفی در مدفوع هم وجود نداره ولی روده م التهاب داره،میخوام التهابش بخوابه.

این دکتر میرغضنفری تهرانن؟