2777
2789
عنوان

یه سوال خانومانه دارم

337 بازدید | 22 پست

سلام آبجیا ... من تازه اومدم و اینجارو دوستم بهم معرفی کرده و حقیقتش اصن قبلا نمیدونستم همچین سایتی وجود داره ... 

انقدر ازش سوال میپرسیدم ک کلافه شد و این سایتو بهم معرفی کرد و حتی خودش عضوم کرد اینجا ....

راستش تازه نامزاد کردم البته عقد هستم... میخواستم بدونم تو این دوران تا چه حد درسته ک پیش بریم و چه کارایی درست نیست؟؟؟

ممنونم از اونایی ک کمکم میکنن❤😘🥰

هر جور ک عرف خونوادته(برای سفر و بیرون و...) 

و ب عقل خودت رجوع کن و شخصیت همسرتو بشناس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت باشین

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

تا حدی ک نی نی دار نشی تو این دوران، 😂😂😂😂

ولی کلا با ارتباط جنسی تو این شرایط مخالفم 😈

بنظرم واس شب عروسی مزش میپره 😂😛

بهشتـــی ام امــا......مقیــــم جهنــــــم😈
اخه دوستم گفت اون کار اصلی رو نکنیم ترسوندتم😥

بستگی ب شخصیت شوهرت داره

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔