2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب و سرکه سفید پاشویش کن🌷

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

احتمالا سرما خوردگی داشته که واکسن زدین ،تبش چقد هست؟استامینوفن بهش میدی؟معمولا دو سه روز بعد واکسن تب داشتن طبیعیه ولی اگه دیدی تبش پایین نمی یاد باید ببریش متخصص کودکان ،البته احتیاط کن الان ادم میترسه بره بیمارستان یا مطب

اره گلوش هم عفونت داره ازیترومایسین بهش میدم با سیتریزین چیکارکنم تب کنه دیگه

خب پس همونه ازیتروماسین ک بدرد نمیخوره من هفته گذشته بچهاموبردم متخصص اطفال گفت ازیتروماسین ک دیگه اشغاله بدرد نمیخوره بچهای من فقط زیتروماکس خارجی بهشون تاثیرداره فوری خوب میشن واقعا داروی عالیه ولی کمیاب بسختی پیدامیشه دکتر گفت اموکسی کلاو نسبتابهتره بچت چندوقتش شاید بتونم کمکت کنم بچهای منم گلوهاشون خیلی خلط دارشت

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
۶ ماه 

پسرکوچیکه منم بیستم میشه۶ماهش میخوای اسم داروشوبگم قبلیه خورد بهترشد الانم یکم دیگه خلط داره میخوام دوباره زنگ بزنم مطب دکتر زیتروماکس پیدانکردم

الان فعلا ایورا میخوره بزار زنگ بزنم ببینم چی میگه هردارویی گفت بهت میگم توام همونوبگیر 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒