2777
2789
قیمتش چنده که بدونم

من هفته گذشته برای پسربزرگم ک ۲سالشه ۴۰تومن گرفتم اگه خواستی بگو عکسشوبرات بفرستم

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرست ممنون حالا واقعا خلط رو خوب میکنه؟؟؟ یه چیزی باشه خوب بشه بچم

برای بچهای من خوب بود نمیتونم صددر صدبگم خوبه یانه روی هربدنی ممکنه جواب نده مثله همین ازیترو ک بهش دادی تاثیرنداشت ممکنه روی بدن کسی دیگه جواب بده اما دارویی ک گفتم بگیر خارجیه خودت خارجی ایرانیومقایسه کن 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
دارم زنگ میزنم ۱۴۹۰جواب نمیدن بهش ندم؟؟؟

اگه پیداکنی خیلی خوبه واقعا ابه روی اتیشه

اگه پیدانکردی اینوبگیر الان دکتر اینو بمن گفت اموکسی کلاو۴۵۷هر۱۲ساعت۳/۵سی سی تا یک هفته

دارم زنگ میزنم ۱۴۹۰جواب نمیدن بهش ندم؟؟؟

اگه پیدامیکردی خیلی خوب بود میخوای داروخانه های اطرافتونو بگردید ببینید پیدامیکنید اگه پیدا کردی و تا دستور اونم بهت بگم چقدر بدی