2777
2789

عزیزم یه شربت کوچیک خارجی هست اسمش الان تو ذهنم نیست ،برا عفونت ،اگه داروخونه بخوای میده واسه بچه هاست،بگیر خوبه بعد حتما بهسش استامینوفن بده با سرنگ دو سیسی ،اگه ندی تبش پایین نمیاد،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه شربت کوچیک خارجی هست اسمش الان تو ذهنم نیست ،برا عفونت ،اگه داروخونه بخوای میده واسه بچه ها ...

اینقدر استا دادم خسته شدم دلم برا بچم میسوزه اخه ۴ ماهگیش هم اینطوری بود بیمارستان بستری شد الانم ازاین میترسم

ممنون ابجی

خواهش میکنم زنگ زدم منشی گفت یه ربع دیگه زنگ بزن فکرنکنم بتونم یه ربع دیگه زنگ بزنم هروقت زنگ زدم همینجابرات جوابشومیزارم

داروقبلی یکم بهترش کرده ببینم الان دیگه چی بهش میده

فعلا ایورا بگیربراش خلط اوره خوبه هر۱۲ساعت ۱/۵سی سی بده گیاهی هم هست تا انتی بیوتیک هم بهت بگم 

کدوم شهرهستی ک بهت بگم زیتروماکس رو چجوری پیداکنی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
اینقدر استا دادم خسته شدم دلم برا بچم میسوزه اخه ۴ ماهگیش هم اینطوری بود بیمارستان بستری شد الانم از ...

استامینوفن فقط کنترل میکنه خوبش ک نمیکنه توباید دارویی بدی ک خوب بشه چون خلط داره باید انتی بیوتیک بخوره

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
کاشان

من۱۴۹۰رومیگیرم اطلاعات دارویی هست برای داروهای کمیاب نمیدونم کاشان هم میگه کجاهاداره من تهران اگه تهران بودی حتماخودم برات سفارش میدادم من پیداکردم توتهران فقط این داروخونه مثله قبلیه بدون نسخه نمیده چون قبلی پیک میورد میخوای امتحان کن۱۴۹۰روبگیر 

عزیز اگه استامینوفن میدی ودارو میدی تبش پایین نمی ره باید ببریش دکتر چون گناه داره،اونجا امپول میزنن حالش بهتر میشه چون امپول تاثیرش بیشتره ،سیستم دفاعیش ضعیفه لابد ،اگه تا فردا بهتر نش د ببرش متخصص کودکان ،ایشالاه خوب میشه ،خدای نکرده تب باعث تشنج کودکان میشه

بردم دکتر عزیزم 

راست میگه دوسته منم بچشوبردبیمارستان اونجا امپول زدن فوری خوب شد ولی اون۳سالش بود