2777
2789
عنوان

تاحالا شده مامانتون راجع به شوهرتون.‌‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 38 پست
نه هفت سال دوست بودیم نمیزاشت بیان خواستگاری به زورم که میومدن رد می‌کرد 

الان خونه خودتونین؟؟؟خداروشکر که بهم رسیدین...

واقعا از بعضی حرفهای خونوادم ناراحت میشم

البته دلسوز و مهربونن هاااا مامانم احساساتی ولی بعضی موقعها ناراحتم میکنه با حرفاش

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
انتظار نداشتم ازش...

ب منم میگفت

خودم عاشق سفارش اینترنتی‌ام

از دیجی کالا کرم و این چیزا خریدم بعد بسته ک رسید اینم دید

گفتم اره فلانی پول داد کرم اینا بخرم میخام نگه دارم بیست روز دیگه تو خریدای بله برون بذارم

گفت اره بدبخت خرد خرد میخره!

یا روز عقدم داااااد میزد من نمیااااامممم

اصلا دسمنی رو ب حد اعلا رسونده بود

هیچ وقت نمیبخشم اینا رو

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنینم گفتم بالا. هفت سال دوست بودیم مامانم راضی به ازدواج نمیشد ولی در نهایت قبول کرد

ما هم هشت سال دوست بودیم هی خواهر بزرگمو بهونه میکرد

بعد ک دیگه گفتم اقا جان بذارید بیان

رفته بود ب خواهرم میگفت اره برای اینکه بره عشقو حال اصرار داره

یا ب خودم میگفت چرا میخای بیان؟ (فکر میکرد شوهرم کاریم کرده!)

انقد عذاب کشیدم

الان خونه خودتونین؟؟؟خداروشکر که بهم رسیدین... واقعا از بعضی حرفهای خونوادم ناراحت میشم البته دلسو ...

الان شش ساله ازدواج کردیم و  خونه خودمونیم‌. ببین عزیزم مامانا برای بچه هاشون بهترینا رو می‌خوان‌ حتی کوچکترین کمبودی میرنجونتشون و واکنش نشون میدن. نگران نباش ببینه حالت خوبه و زندگیت روبراهه عوض میشه رفتارش

الان شش ساله ازدواج کردیم و  خونه خودمونیم‌. ببین عزیزم مامانا برای بچه هاشون بهترینا رو می‌خوا ...

ان شاءالله.امیدوارم.عقد طولانی دهن ادمو سرویس میکنه

ما هم هشت سال دوست بودیم هی خواهر بزرگمو بهونه میکرد بعد ک دیگه گفتم اقا جان بذارید بیان رفته بود ...

بگردم خواهری.همینکه الان زندگی خوبی داشته باشی کافیه.دعا کنید برا منم.متنفرررررررم از عقد:(

ما هم هشت سال دوست بودیم هی خواهر بزرگمو بهونه میکرد بعد ک دیگه گفتم اقا جان بذارید بیان رفته بود ...

من راضیم از سختگیریای مامانم. گرچه اصلا براش مهم نبود و می‌گفت اگه دختر هم نباشی نمیدمت به این اقا. سختگیریاش باعث شد همسرم خیلی بیشتر تلاش کنه و چون منو راحت بدست نیاورد الانم خیلی تلاش می‌کنه که از زندگیم راضی باشم

بگردم خواهری.همینکه الان زندگی خوبی داشته باشی کافیه.دعا کنید برا منم.متنفرررررررم از عقد:(

گلم انشالله خدا یه زندگی خیلیییییی خوب برات رقم میزنه که همه به اشتباهاتشون پی میبرن و این روزا رو هم فراموش می‌کنی و قدر زندگیتم بیشتر میدونی

من راضیم از سختگیریای مامانم. گرچه اصلا براش مهم نبود و می‌گفت اگه دختر هم نباشی نمیدمت به این اقا. ...

همسرمنم واقعا تلاش میکنه صادقانه و بی وقفه.

دنبال رضایت و ارامش منه.خیلی دوسش دارم

تازه مغازه ۶۰۰ تومنیشو قولنامه‌ای ب ایمم زد گفت سند بیاد میزنم کامل، ب مامانم گفتم خندید و مسخرم کرد!

ایشالا ک توام این دورانو میگذرونی

ولی حواست باشه در آینده همچین مادری نباشی

به نظرم سعی نکن خوبی شوهرتو بهش ثابت کنی

برای دل خودتون خوب و مهربون باشین . هرچقدر بیشتر دنبال جلب رضایتش باشی بیشتر وارد بازیش میشی

تو که جریان رو ول کنی مادرت خودشون میفهمن

گلم انشالله خدا یه زندگی خیلیییییی خوب برات رقم میزنه که همه به اشتباهاتشون پی میبرن و این روزا رو ه ...

ان شاءالله عزیزمممم خانوووومی.ممنونم.ان شاءالله

همسرمنم واقعا تلاش میکنه صادقانه و بی وقفه. دنبال رضایت و ارامش منه.خیلی دوسش دارم

زنده باشه. مطمین باش خدا جواب خوبیاشو میده و همین که شما قدرشو می‌دونی براش دنیاااااست

من راضیم از سختگیریای مامانم. گرچه اصلا براش مهم نبود و می‌گفت اگه دختر هم نباشی نمیدمت به این اقا. ...

سخت گیری با تحقیر فرق داره

خب طرف داره میخره دیگه،حالا چ خرد خرد چ بزرگ بزرگ!

ما هشت سال دوست بودیم تو دوران دوستیمون برام ماشین خرید طلا خرید کل خرج دانشگاهمو لیسانس و ارشد داد

بعد خب بعد هشت سال آیا چیز بدیه ک بیاد عقد کنیم؟

به نظرم سعی نکن خوبی شوهرتو بهش ثابت کنی برای دل خودتون خوب و مهربون باشین . هرچقدر بیشتر دنبال جلب ...

اره واقعا.من خیلی وقتا چیزی نمیگم خودشون میپرسن.

مثلا میگفت دو سال عقد مانتو برات نخریده در حالیکه ی مجلسی و دو تا بیرونی برام خریده بود اما سر موقعیت خای مختلف.خودش برا خودش نمیخرید میگفت اول تو.

اول زندگی بود دیگه همه نداری رو تجربه میکنن اذیت شدم خیلی