2777
2789
عنوان

تاحالا شده مامانتون راجع به شوهرتون.‌‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 38 پست
سخت گیری با تحقیر فرق داره خب طرف داره میخره دیگه،حالا چ خرد خرد چ بزرگ بزرگ! ما هشت سال دوست ...

آره تحقیر درست نیست آدمو کوچیک می‌کنه مامان منم تحقیر نمی‌کرد فقط پاشو کرده بود تو یه کفش می‌گفت نمیدمت به ایشون

سخت گیری با تحقیر فرق داره خب طرف داره میخره دیگه،حالا چ خرد خرد چ بزرگ بزرگ! ما هشت سال دوست ...

برای من تلاشش مهمه و برای شماهم همین فک کنم مهمه.

بعضی موقعها مامانا گیر الکی میدن دیگه:)...

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته منم دیگه برام مهم نبود بگه فقیره شوهرم یا غنی

مثلا روز زنی برام دستبند خرید فلان تومن،نشون ندادم ب کسی

برا دل منه نه ثابت کردن ب کسی

گوشواره هم خرید باز نشون ندادم یهو تو عروسی دیدن

سعیت رو کن بری باشگاه بری دانشگاه خلاصه هرجور شده وقتتو پر کنی زیاد پیش هم نشینین ک اگه دوتا جمله بشه سه تا جمله ناخوداگاه ناراحتی پیش میاد تا عروسی کنی

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

به حرفای مادرت گوش نکن زندگیت خراب میشه مادر منم مثل مادرته همیشه میگه دامادامون بی عرضه شدن (حالامادختراشون هیچی نیستما یه مشت چَپَرچلاق استرسی😆)بیچاره شوهرمن دست خالی زندگیمونو ساخته کلی زحمت میکشه ها ولی اصلا به چشمش نمیاد

برای من تلاشش مهمه و برای شماهم همین فک کنم مهمه. بعضی موقعها مامانا گیر الکی میدن دیگه:)...

اره دقیقا چون میدونستم تلاششو میکنه

حالا این مناسبت نه، مناسبت بعدی

کلا هم من اهل مناسبت بازی نیستم حتما باید کادو فلان روز بهم داده بشه

هرموقع داشته باشه میخره دیگه

چرا کاممون رو بخاطر ی روز دو روز تلخ کنیم؟

نزار این حرفا روت تاثیر منفی بزاره! کم کم لطف و محبتشو نمیبینی. مامان منم همینه اما فهمیدم نباید بهش گوش بدم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین شاید حرف مامانت خوب نبوده ولی مطمین باش صلاحتو میخواد دلش میخواد بهترین زندگیو داشته باشی به هر حال اونها تجربشون بیشتره میترسن با قناعت زیاد شما همسرتون وظایف اصلیشو لطف بدونه 

بعضی ها پنجره ها را باز میکنند و فریاد میکشند بعضی ها پرده ها را می کشند و گریه میکنند
به حرفای مادرت گوش نکن زندگیت خراب میشه مادر منم مثل مادرته همیشه میگه دامادامون بی عرضه شدن (حالاما ...

اره مامان منم همینه...شوهر من یک کاری رو واقعا از ته دل برا من انجام میده مامانم نمیبینه

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
آره تحقیر درست نیست آدمو کوچیک می‌کنه مامان منم تحقیر نمی‌کرد فقط پاشو کرده بود تو یه کفش می‌گفت نمی ...

الهی عزیزم

ایشالا ک زندگی خوبی داشته باشی در کنار همسرت