2777
2789

تفکرش اشتباه بوده باشه و بعد چن وقت متوجه شده باشه ک اشتباه میکنه؟یا مثلا تو عقد اشتباه شناخته باشه و بعد عروسی خوب شده باشه؟

همسرمن واقعا صادقانه برام تلاش میکنه و کم نمیزاره مامانم فک میکنه اون زرنگ بازی میکنه.مثلا روز زن قرار بود برام ی کادو مناسب بگیره در حد ۵۰.از طرفی قرار بود سشوارم برام بگیره بهش گفتم عزیزم این پولو بزار روی پول سشوار ی دونه خوب و مارکشو بگیریم.مامانم میگ روز زن چی خرید؟میگم سشوار میگه اونک وظیفه ش بوده:(....خ ناراحت شدم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من !!! قبل ازدواج که پدرم ودراورد انقد از شوهرم بد می‌گفت قششششششششنگ همه دوران شیرین و زهرمارم کرد الان که یکساله ازدواج کردم میگه هیشکی دامادم نمیشه حتی پسرم و داداشام

کاربری دست دو خواهره😎

وااا عجب مادری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من !!! قبل ازدواج که پدرم ودراورد انقد از شوهرم بد می‌گفت قششششششششنگ همه دوران شیرین و زهرمارم کرد ...

عجب!!!امیدوارم مامان منم ب این نتیجه برسه:)...دعا کنید برام

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

مامان من هفت سال  اجازه نداد بخاطر مسایل مالی  با همسرم ازدواج کنم بعدشم بازم دوستش نداشت ولی کم کم وقتی دید من راضی و خوشحالم و همسرمم آرزوش ارامش منه و تمام تلاششو می‌کنه ۱۸۰ درجه عوض شد