2777
2789
واااااییی 😂😂😂

فكر من خيلي بچه بودم اون موقع

١١ سال پيش ٢٣٠ تومن پوله خونمون اومد فهميدن😁😁😁

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من الان باهاش ازدواج کردم ولی موقع دوستی داشتم تو اتاق شب بود داشتم میحرفیدم برقا خاموش رفته بودم زی ...

واااي😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ☹

حالا خودمو بیخی 

دوستم داییش بیرون با دوست پسرش دیده بودتش 

بعد داییش زدع بود خونی مالیش کرده بود😐

بعد پسره پورو بازی در اورده بود باز کتک خورد 

الانم باهاشه اما دیگ خانواده مادرش تردش کردن

اووووف یه جوری لو رفتم که فقط از این نینجا های سیاه که با هلیکوپتر بریزن رو سرمون کم بود🤦🏻‍♀️

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بازم یادم انداختی.اخه لو رفتن خاطره نیست که کابوس بود...

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
واااي😂😂😂😂😂😂

خیلی بد بود یهو تنم داغ شد دیدمش گوشی خورد شدو منم دیگه بی گوشی بودم چند بار واسم هی گوشی اورد اونارم یافت کرد بابام اونارم به فنا داد منم هی کتک میخورم البته کتکای پلاستیکی😭😭😂😂😂😂

بامن نپر لپر میشی لب تر کنم پرپر میشی🥴🥴🥴😅😅😃
حالا خودمو بیخی  دوستم داییش بیرون با دوست پسرش دیده بودتش  بعد داییش زدع بود خونی مالیش ...

خدایی می ارزه به خاطر ی پسر ادم خانواده ش دیگه قبولش نداشته باشن ؟ 😕

با بابام داشتیم تو یه سایت کار مالی انجام میدادیم با لب تاب یه صفحه دیگه صفحه چت منو اقا بود بعد یهو نت ضعیف شد بعد چن دیقه بابام زد رو صفحه چتمون گفت اینجا کار میکنه منم سری اومدم بیرون رفتم تو صفحه ترجمه گفتم اره اره خوبه داشتم سکته میکردم

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
خیلی بد بود یهو تنم داغ شد دیدمش گوشی خورد شدو منم دیگه بی گوشی بودم چند بار واسم هی گوشی اورد اونار ...

واي قشنگ دركت ميكنم منم ازين روزا خيلي داشتم😅😅😅😅