🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من الان باهاش ازدواج کردم ولی موقع دوستی داشتم تو اتاق شب بود داشتم میحرفیدم برقا خاموش رفته بودم زی ...
واااي😂😂😂😂😂😂
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اووووف یه جوری لو رفتم که فقط از این نینجا های سیاه که با هلیکوپتر بریزن رو سرمون کم بود🤦🏻♀️
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
خیلی بد بود یهو تنم داغ شد دیدمش گوشی خورد شدو منم دیگه بی گوشی بودم چند بار واسم هی گوشی اورد اونارم یافت کرد بابام اونارم به فنا داد منم هی کتک میخورم البته کتکای پلاستیکی😭😭😂😂😂😂
با بابام داشتیم تو یه سایت کار مالی انجام میدادیم با لب تاب یه صفحه دیگه صفحه چت منو اقا بود بعد یهو نت ضعیف شد بعد چن دیقه بابام زد رو صفحه چتمون گفت اینجا کار میکنه منم سری اومدم بیرون رفتم تو صفحه ترجمه گفتم اره اره خوبه داشتم سکته میکردم
خیلی بد بود یهو تنم داغ شد دیدمش گوشی خورد شدو منم دیگه بی گوشی بودم چند بار واسم هی گوشی اورد اونار ...
واي قشنگ دركت ميكنم منم ازين روزا خيلي داشتم😅😅😅😅