2777
2789

ولی من یک هفته اس ک جرأت نکردم حتی برم خونه مامانم... برای سلامتی خودم و خانوادم 

برای خریدم بیرون نرفتم شوهرم میخره و کامل ضدعفونی میکنم تو خونه حسابی حوصلم سر میره ولی سعی خودمو میکنم ک ی جوری خودمو سرگرم کنم با نت تلویزیون کتاب و خونه تکونی.... شما این روزا چکارا میکنید؟

خواهش میکنم این یک هفته تا ده روز آینده حسابی رعایت کنید 

برای همه آرزوی سلامتی و خیر میکنم

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

منم خسته شدم تو خونه ..اصفهانم زندگی می کنم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تو خونه موندن بی فایدس چون بالاخره شوهرا بیرونن و اگه اونا بگیرن ماهم مبتلا میشیم بهتره مث قبل زندگی کنید فقط بهداشتو بیشتر رعایت کنید

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بنظرم تو خونه موندن بی فایدس چون بالاخره شوهرا بیرونن و اگه اونا بگیرن ماهم مبتلا میشیم بهتره مث قبل ...

شوهرم از بیرون میاد لباساشو همون بیرون در عوض میکنه ما طبقه دم خونه مادرشوهریم

لباساشو میذاره تو ی نایلون و منم میندازم داخل ماشین لباسشویی

شما وقتی تو خونه بمونی فقط با ی نفر در ارتباطی و حتما خطرش از اینکه با هزاران نفر در ارتباط باشین کمتر میشه 

آقایون هم اکثرا با ماشین شخصی میرن بیرون و با ی تعداد محدودی آدم در ارتباطن اونام باید سعی کنن رعایت کنن دیگه

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
شوهرم از بیرون میاد لباساشو همون بیرون در عوض میکنه ما طبقه دم خونه مادرشوهریم لباساشو میذاره تو ی ...

شوهر من ک شغلش آزاده با هزار نفر سروکله میزنه تو روز لباساشم میشورم حمومم میره خودمم با ماشین خودم میرم اومدم خونه دوش میگیرم لباسامو میشورمو کیفو گوشیمو ضد عفونی میکنم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇