2777
2789

5 ساله داریم باهم زندگی می‌کنیم از عقد البته. 3 سالم هست زیر یه سقفیم. برعکس همه مردای دیگه دوران عقد ازم رابطه کامل نخواست و هیچ عجله ای واسه عروسی نمی‌کرد. بعد از عروسی تا الان بهم دست نزده. پارسال بدون دخول بصورت معجزه آسا حامله شدم و متاسفانه سقط شد. حالا یعنی خواستم اقدام کنیم ولی بازم حاضر نیست دخول کنه. از فاجعه این رابطه بگم که بکارتم با سقط از بین رفت نه تو رابطه با شوهرم. از لحاظ جسمی مشکلی نداره ولی تا یکم نزدیکم میشه میگه نمیتونم حوصله ندارم خسته شدم. دیشب تا صبح نخوابیدم سر این موضوع. بهش گفتم یا برو دکتر یا طلاق میخوام. خیلی جالب‌تر اینجاس که می‌گفت تو واژیمینوس هستی برو درمان کن من بدبخت هم انواع و اقسام متخصص ها رفتم گفتن ارتجاعی هستی مشکلی نداری شوهرت بلد نیست. چکار کنم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد دیر اقدام کردی واسه طلاق!

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
روم نمیشه مشکلمو ب خانواده یا اطرافیان بگم. تف سر بالاست متأسفانه 

اصلا ب اطرافیان نگو.چون هرکسی درک این مشکلو نداره.یا راضیش کن بیاد دکتر یا جدا شو.موقعیت جدا شدن داری؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اصلا ب اطرافیان نگو.چون هرکسی درک این مشکلو نداره.یا راضیش کن بیاد دکتر یا جدا شو.موقعیت جدا شدن دار ...

آره هم سنم کمه هم موقعیت اجتماعی خوبی دارم. نمیدونم چکار کنم 

چه جالب بدون دخول باردار شدی؟

بای اشتباه بزرگ عاشق شدم .. زندگیم شد ترس از دست دادن آدمی که همین الانم از دست رفت است ...میدونم مال من نیست ولی دوسش دارم دیگه.. میدونم مال مردم خوردن نداره ولی عشق دیگه ...به قول شاعر اگه دل عقل داشت که دیگه اسمش دل نبود...روزام با فکر اون روزایی که قرار نباشه میگذره ولی حالم خوبه .. برا دلم دعا کنین ...برا دلم تو اون روزایی که دیگه واقعا ندارمش....دوسش دارم و دوستون دارم❤
مگه میشه اگه دخول نبود لابد چیز دیگری بود البته ازنظر علمی ممکنه.  ولی همسرتون سردمزاجی دارن ب ...

آره متأسفانه به میل خودش بود خیلیم اصرار داشت واسه ازدواج ولی بعد عقد برعکس شد