2777
2789
عنوان

بچه ها من دیگه دووم نمیارررممم

1148 بازدید | 52 پست

هفت روزی که کرونا اومده یبار اومد خونه کلا ربع ساعت با من بود بعد خوابییددد دیشب نوشت شلوغم بهت پیام میدم دیگه ندادددد من دارم تو خونه دیوونه میشم میگه از خونه تکون نخور حتی خرید هامم پیک میارهههه چیکار کنمممم زنگ بزنم بهش؟بگم برگرده خونه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیگه باید بیاد پیشت همکارای دیگه هم مستن تو هم انسانی تو این همه تنهای نمی تونی باشی

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
کاش شوهر منم نمیزاشت ما بریم بیرون نه که منو ببره تو این وضعیت خونه باباش و مامانش تیکه بارم کنه

من دارم از دلتنگگی میمیرممم شبیههه مرغ سر کندم خداروشکر کن حداقل پیشته

اره دیگه باید بیاد پیشت همکارای دیگه هم مستن تو هم انسانی تو این همه تنهای نمی تونی باشی

انقدر گفتم خوبم هم چی ردیفه  مواظب خودت باش فقط که فکر میکنه عین خیالم نیست

انقدر گفتم خوبم هم چی ردیفه  مواظب خودت باش فقط که فکر میکنه عین خیالم نیست

دیگه نگو بگو بیاد 

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
من دارم از دلتنگگی میمیرممم شبیههه مرغ سر کندم خداروشکر کن حداقل پیشته

وقتی خون به دلم میکنه.وقتی از ناراحتی حرفای مامانش و بعدم پشتیبانیای خودش نصف شب بیدار شدم و رو بدنم عرق سرد نشته تا دو ساعت خوابم نبرده به نظرت چرا باید از بودنش خوشحال باشم؟

داوطلبه تو بیمارستان یافت اباد محل کار خودش اصن کرونا نبود🥺

خدا خیرش بده عزیزم واقعا خیلی از خودگشتگی و انسانیت میخواد تو این شرایط مردمو تنها نذاری 

انشااله خدا عوض خیر بده ب زندگیتون 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
وقتی خون به دلم میکنه.وقتی از ناراحتی حرفای مامانش و بعدم پشتیبانیای خودش نصف شب بیدار شدم و رو بدنم ...

خدا بهت صبر بده

بودنشون یه درده نبودشون یه درد دیگه😂