2777
2789
عنوان

واقعا زیبا نیست؟؟!!

190 بازدید | 9 پست

اول صبی دلت از بی معرفتی اطرافیانت و سادگی و احمقی خودت بگیره

زیبا نیست؟؟؟

آخه کدوم آدمی مثه من اینقد ساده و احمقه ک خودشو واسه بقیه ب آبو آتیش میزنه تهشم آدم حسابش نمیکنن

کدوم آدمی اینقد ساده و زودباوره ک فک میکنه همه غمخوارشن

والا بقیه حق دارن منو پیرو و پادو یکی ببینن وقتی همچین رفتاری از خودم نشون میدم

تمام عمرم دنبال راضی نگه داشتن و پر کردن کمبودای یه رفیق بی ملاحضه و پرتوقع بودم

اصلا نمیفهمم خودم از زندگی چی میخوام،علایقم چیه،چ شخصیتی دارم

ب خیال خودم دارم زندگی میکنم اما یهو ب خودم میام میبینم پشت سر همچین آدمی دارم راه میرمو هرچی میگه رو میپذیرم ، هرکاری اون انجام میده منم انجام میدم

بخدا ک اگه یکم ب خودم متکی بودمو این وسواس فکری مزخرفو نداشتم الان واسه خودم کسی بودم ک این آدم حتی ب گرد پامم نمیرسید

تا میام این آدمو از زندگیم  حذف کنم( چندبار تا یجاهایی پیش رفتم) همش میگم خب این همه سال هرموقع مشکلی داشتم و کمکی خواستم بهم کمک کرده و فلانو فلان کارو برام انجام داده و عذاب وجدان میگیرم اونم برمیگرده میگه دستم نمک نداره من برات فلان کردمو اینهمه دلسوزی کردم و بازم حس عذاب وجدان بیشتریو بهم منتقل میکنه درصورتی ک هرچقدر اون بهم خوبی کرده منم بهش خوبی کردم حتی بددهنیو تندخوییشم تحمل کردم خودشم خوب میدونه

الان فقط ب ازدواج کردنم دلخوشم (گرچه میدونم ک هنوز آمادگی و درکشو ندارم مخصوصا با این شخصیت مزخرفم) چون میدونم اگه ازدواج کنمو برم از این آدم دور میشم

بابا اینقدر خودخوری نکن همه ما مثل توایم بخدا یه دستت درد نکنه هم نمیگن انگار همه کار ما وظیفه است تنها راهش اینکه خیلی اروم و خونسرد دیگه واسشون کاری انجام ندی به مرور خوب میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون از وسواس فکری چیه میشه یکم توضیح بدی؟  اینکه شما میگی ی جوور تایید طلبیه ک البته از ت ...

مثلا همش میگم چرا اینکارو کردم چرا اونکارو کردم ، همش خودمو مقصر میدونم ، شک و تردید دارم تو کارام و همین باعث میشه ک سر کوچکترین چیزایی وسواس پیدا کنمو با بقیه مطرح کنم تا بگن کارام درست بوده یا نه و دقیقا اینکار باعث میشه ک بقیه مسخره کنن و همینو نقطه ضعف تو بدونن جالبم اینجاس این دوستم هردفه ک بهش بی توجهی میکنم بهم میگه اومدی غراتو ب من زدی حالت ک خوب شد رفتی؟!

بابا اینقدر خودخوری نکن همه ما مثل توایم بخدا یه دستت درد نکنه هم نمیگن انگار همه کار ما وظیفه است ت ...

چندبار امتحان کردم بعدش همش میره اینورو اونور میشینه پشت سرم حرف میزنه و میگه نمک نشناسه و فلان رفتارو مشکلو داشت من بهش کمک کردم ولی اون باهام اینکارو کرد کلا دید بقیه رو راجبم بد میکنه و کل زندگیمو رو میکنه تهشم همچین میشینه براشون اشک تمساح میریزه ک دلشون براش کباب میشه!!

چندبار امتحان کردم بعدش همش میره اینورو اونور میشینه پشت سرم حرف میزنه و میگه نمک نشناسه و فلان رفتا ...

رابطه ای که توش اذیت میشی رو تموم کن.من چندبار این کارو کردم.کسی که اذیتت کنه ارزش موندنموندن تو زندگیتونداره.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
این دوستی ک میگی اصلا کی هست میشه اصلا بهش گفت دوست اینجورک تومیگی ازدشمن ک بدتره😕

صمیمی ترین دوستمه راستش فقط با همین آدم ارتباط دارم

نمیشه فقط بدیاشو گفت خیلی از مواقع هم اگه کمکاش نبود من نمیدونستم چیکار کنم

رابطه ای که توش اذیت میشی رو تموم کن.من چندبار این کارو کردم.کسی که اذیتت کنه ارزش موندنموندن تو زند ...

دلم میخواد همینکارو کنم ولی متاسفانه هیییچ دوست دیگه ای ندارمو تنهاتر میشم از یه طرفم از زخم زبون زندنا و بدگویی هایی ک بعدش راجبم میکنه میترسم

دلم میخواد همینکارو کنم ولی متاسفانه هیییچ دوست دیگه ای ندارمو تنهاتر میشم از یه طرفم از زخم زبون زن ...

رها کن 

عذاب نده خودتو.آخرش این دوستی تموم میشه پس هرچه زودتربهتر

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.