2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدید لطفا

69 بازدید | 8 پست

بچم ۶ ماهه شد غذای کمکی اش رو میخوام شروع کنم یه غذا تپل کننده مقوی ( غیر از فرنی و‌حریره) بهم معرفی کنید لطفا

سرلاک هم چه مارکی خوبه 

میخوام بچم تپل بشه اخه قربونش برم لاغره نی قلیونه😂😂

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ میگن اهن داره و ...

اهن قطرشو بده بسه اونا شیمیایی معلوم نبس چی داره توش من ک دکترم میگف اصلا چیزا اماده نده بهش 

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
اهن قطرشو بده بسه اونا شیمیایی معلوم نبس چی داره توش من ک دکترم میگف اصلا چیزا اماده نده بهش 

پس چی بدم تا جون بگیره خیلی لاغره خیلی شیرم هم انگار ابه لامصب

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
پس چی بدم تا جون بگیره خیلی لاغره خیلی شیرم هم انگار ابه لامصب

تو سوپش عصاره قلم بریز همیشه تو فرنیشم کره ،،حریره بادام هم ک درس میکنی خوبه دیگ چاقی و اینام بیشتر ژنتیکه

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
لاغر خوبه اما نه نی قلیون 😂

😅 عزیزممم نی قلیونشم خوبه نی نی .خداحفظش کنه . غذاروکه نمیدونم همون دوتاکه گفتینو بلدم ولی  اگه قطره تقویتی بهش دادن سر وقت حتماااا بهش بدین خیلی تاثیر داره