پسرم ۳سال و نیمه است،میخوام بزارمش دیگه شبا تو اتاق خودش بخوابه،،شما چکار کردین؟؟ دوسندارم اذیت شه،
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من وقتی پسرم دوماهش بود رفتم دکتر بهم گفت که ازچهارماهگی اتاق پسرمو جدا کنم و بزارمش توی تختش بخابونمش گفت اینجوری هم برای خودش بهتره هم برای شما و همسرت و منم جداش کردم تا گریه میکرد میپریدم شیر حاظرمیکردم و ساکتش میکردم و میومدم خیلیا گفتن بهم تو ازخودراضی هستی و مادرنیسی و فلان ولی الان راحتم پسرمم راحته خداروشکر نمیدونم دیگه بعدا به مشکل نخورم چون یه سریا میگن بزرگتربشه میخاد بیاد پیشت نمیدونم فعلا که یه سالو نمیشه
هرکی مارو دید فککرد خداس ماهم خندیدیم و گفتیم حق باشماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی بنظرتون من حالا دوتاش رو جدا کنم؟؟یا فقط بزرگه رو؟؟شما شیر خودتون رو میدادین یا شیر خشک؟؟بعد شب ...
اره خب بچه وقتي بزرگتر شه جدا كردنش سخت ميشه من شير خودم رو ميدم معمولا پسرم يكي دوبار بيدار ميشه واسه شير ميرم شيرش ميدم برميگردم ولي الان فك كنم دندون داره درمياره شده اين شبا هر نيم ساعت يه ساعت واسه شير بيدار شه بازم ميرم شير ميدم برميگردم سخت هس ولي ارزشش رو داره برام خيلي مهمه جدا خوابيدن پسرم از بچه هايي كه همش وسط پدر و مادر ميخوابن خوشم نمياد واسه همين سختيش رو به جون ميخرم در ضمن از وقتي پسرم رو جدا كردم رابطه من و همسرم هم خيلي بهتر شده
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
وقتی شیرخشکی باشه اینطوری میشه انجام داد ولی پسرمن ک وابسته ب شیر مادره پدرم درمیاد هی پاشم برم توی ...
شير حشك كه سخت تره بري امادش كني و بياري منم جدا كردم پسرم هم شير خودمو ميخوره تا گريه ميكنه ميرم زودي شيرش ميدم برميگردم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من وقتی پسرم دوماهش بود رفتم دکتر بهم گفت که ازچهارماهگی اتاق پسرمو جدا کنم و بزارمش توی تختش بخابون ...
نميدونم چرا بعضيا فك ميكنن تمام زندگي مادر بايد وقف بچه بشه من پسرم رو بيشتر از همه دنيا دوس دارم و عاشقشم و به همين خاطر اصولي و منطقي تربيت كردنش مستقل كردنش واسم مهمه حالا هركي ميخواد بگه خودخواه مسلما هيچكس بچه منو به اندازه من دوس نداره و من بهتر از هركس صلاح پسرم رو ميدونم
اگه قبلا بزرگ رو جدا نکردی بذار دوتاشون رو باهم جدا کن از لحاظ روحی به بزرگه لطمه میخوره
نه هنوز بزرگه رو جدا نکردم پس باهم جدا شون کنم
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀