2777
2789
عنوان

دوستان با تجربه،چطور بچه هاتون رو واسه خواب از خودتون جدا کردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست

من پسرمو ده ماهگی جدا کردم ولی دوسالگی یبار خون دماغ شد تو خواب دیگه پیش خودم خوابید تا شیش سالگی که دوباره جدا کردم جاشو

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اولا خودم کنار بچه هام می خوابیدم توی اتاق خودشون براشون قصه می گفتم وقتی خواب شون می برد میومدم ...

من کنتر بچم میخوابم

یعنیی تا وقتی بخوابه روانیم میکنه

ی ربع به ی ربع مامان گشنمه غذا نخوردم

بلندمیشم غذا میدم به زور ابنکه نخابه میخوره دو سه تا قاشق

مامان اب بده 

مامان مسواک نزدم

مامااان قصه بگو

یعنی دیووونم میکنه

وقتی خواهر برادر داشته باشن خیلی خیلی راحتتره تا وقتی تک هستن

اره ولی قبل بدنیا اومدن خواهرش هم پسرمو با قصه و تشویق و برچسب جداش کرده بودم الان میگه این اومده اتاقم کوچیک شده کاش یه سه خوابه بخریم  

تو قصه براش توضیح بده که باید تو اتاق خودش بخوابه

اره فکر خوبیه

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من پسرمو ده ماهگی جدا کردم ولی دوسالگی یبار خون دماغ شد تو خواب دیگه پیش خودم خوابید تا شیش سالگی که ...

پس اين يه تجربه هس كه تحت هيچ شرايطي پيش خودمون نياريم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بهش بگو به ازای هر روزی که میخوابی یه برچسب بهت میدم برچسبات ده تا شد یه جایزه میگیرم

👍👍

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من‌میخام از۸ماه خوابشوجداکنم عادت کنه

منم دقيقا از هشت ماهگي جدا كردم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
پس اين يه تجربه هس كه تحت هيچ شرايطي پيش خودمون نياريم

من خودم خواستم پیش خودم بخوابه.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من کنتر بچم میخوابم یعنیی تا وقتی بخوابه روانیم میکنه  ی ربع به ی ربع مامان گشنمه غذا نخوردم ...

عزیزم😍😄 خب وقتی دقیقا وقت خوابش باشه براش قصه بگید سریع خوابش میبره،،،شاید زود میره بخوابه هنوز خوابش نمیاد انقدر بهانه میاره ،،،اما در کل براش جایزه تعیین کنید که مثلا اگر امشب زود بخوابی فلان کار و برات انجام میدم و از این چیزا،،معمولا بچه ها تشویق رو دوست دارن

عزیزم😍😄 خب وقتی دقیقا وقت خوابش باشه براش قصه بگید سریع خوابش میبره،،،شاید زود میره بخوابه هنوز خو ...

کلا در برابر خوابیدن مقاومت میکنه

الان دیشب دیر خوابیده

امروز صبح نه نشده بیدار شده

هنوز که هنوزه بیداره

خوابو دوس نداره

منم دقيقا از هشت ماهگي جدا كردم

یعنی بنظرتون من حالا دوتاش رو جدا کنم؟؟یا فقط بزرگه رو؟؟شما شیر خودتون رو میدادین یا شیر خشک؟؟بعد شب سختتون نبود پاشید برین یه اتاق دیگه شیر بدین؟؟

من برای هر دو پسرم از شش ماهگی تا هشت ماهگی هر شب تختش را کمی از تخت خودم فاصله میدادم تا به در اتاق می رسید وبعد توی اتاق خودشان قرار می گرفت شب هم که از خواب بیدار می شد و گریه می کرد پنج دقیقه صبر می کردم وبعد سراغش می رفتم هر بار یک دقیقه بیشتر طول می دادم تا خودش عادت میکرد البته پسر اولم این برنامه دوماه طول کشید و پسر دومم که یک سال و سه ماه کوچکتر بود فقط سه هفته.

کلا در برابر خوابیدن مقاومت میکنه الان دیشب دیر خوابیده امروز صبح نه نشده بیدار شده هنوز که هنوزه ...

ای جانم عزیزم زنده باشه ان شاالله ،،آره واقعا بعضی بچه ها میخوان حداکثر استفاده رو از زمان بکنن و بازی کنن خواب بی خواب 😀