پسرم ۳سال و نیمه است،میخوام بزارمش دیگه شبا تو اتاق خودش بخوابه،،شما چکار کردین؟؟ دوسندارم اذیت شه،
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من پسرمو ده ماهگی جدا کردم ولی دوسالگی یبار خون دماغ شد تو خواب دیگه پیش خودم خوابید تا شیش سالگی که ...
پس اين يه تجربه هس كه تحت هيچ شرايطي پيش خودمون نياريم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بهش بگو به ازای هر روزی که میخوابی یه برچسب بهت میدم برچسبات ده تا شد یه جایزه میگیرم
👍👍
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من کنتر بچم میخوابم یعنیی تا وقتی بخوابه روانیم میکنه ی ربع به ی ربع مامان گشنمه غذا نخوردم ...
عزیزم😍😄 خب وقتی دقیقا وقت خوابش باشه براش قصه بگید سریع خوابش میبره،،،شاید زود میره بخوابه هنوز خوابش نمیاد انقدر بهانه میاره ،،،اما در کل براش جایزه تعیین کنید که مثلا اگر امشب زود بخوابی فلان کار و برات انجام میدم و از این چیزا،،معمولا بچه ها تشویق رو دوست دارن
یعنی بنظرتون من حالا دوتاش رو جدا کنم؟؟یا فقط بزرگه رو؟؟شما شیر خودتون رو میدادین یا شیر خشک؟؟بعد شب سختتون نبود پاشید برین یه اتاق دیگه شیر بدین؟؟
من برای هر دو پسرم از شش ماهگی تا هشت ماهگی هر شب تختش را کمی از تخت خودم فاصله میدادم تا به در اتاق می رسید وبعد توی اتاق خودشان قرار می گرفت شب هم که از خواب بیدار می شد و گریه می کرد پنج دقیقه صبر می کردم وبعد سراغش می رفتم هر بار یک دقیقه بیشتر طول می دادم تا خودش عادت میکرد البته پسر اولم این برنامه دوماه طول کشید و پسر دومم که یک سال و سه ماه کوچکتر بود فقط سه هفته.