2777
2789
عنوان

😢➰مشاوره پوست چرب و جوش➰

509 بازدید | 12 پست

{{{پوست چرب و عارضه هاش}}}

دوستان پوست چرب در اثر مواد غذایی پر چرب دارو های هورمونی شوینده نامناسب بعضی از کار های مکانیکی استرس  و......

مهم ترین عارضش هم جوش برق صورت و منافظ باز پوست هست

بعضی ها میگن واس جوش هام چیکار کنم دوست من باید اول چربی صورتت رو کنترل کنی بعد به فکر جوش هات باشی

¤¤و در صورت چرب بودن پوستتون اول باید رژیم غذایی تون رو درس کنید و یک شوینده مخصوص پوست های چرب و ماسک بلک (سیاه) و مرطوب کننده پرتقال زنجبیل کارتون رو حل میکنه¤¤

➰براس سفارش زیر تاپتیک بنویسید➰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم منافذباز داره ولی اگ مرطوب کننده نزنم قرمزو پوسته پوسته میده اطراف بینیم کرم پودرو ضدافتابم ...

پوستت به احتمال زیاد مختلط هس (خشک و چرب) چون منافظ داره باید دو نوع ماسک استفاده کنی خیار و بلک

و چیزی که باعث مختلط شدن پوست صورت میشه شوینده نامناسب هس به هیچ وجه از صابون استفاده نکن شوینده مخصوص وست های خشک بهتر هس 

دهیدراته؟ یکم بازش کن دقیق بگو 

يعني پوست چربي كه نشانه هاي خشكي داره. در اصل يعني پوست كم آب شده باشه

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
چربی پوستو چطور کم کنیم آخه،پن مخصوص پوست چرب استفاده میکنم ولی باز فایده ای نداره

حتما باید توی رژیم غذاییت تغییراتی ایجاد کنی کم روغنو سرخ کردنی و ...بخوری و حتما باید ژل مخصوص پوست های چرب واستفاده کنی که کاملا پوستتوتمیز میکنه و بلک ماسک منافظ رو باز میکنه و روش تاثیر داره و مرطوب کننده پرتقال زنجبیل کاملا صطوح رو میبنده نمیزاره سبب جوش بشه

چه کرمی استفاده کنم؟ ابرسان پوست خشک یا چرب

اول باید شویندت رو عوض کنی چون پوست مختلط خیلی پوست سختیه باید به قسمت خشک مرطوب کننده الوعه ورا و قسمت چرب پرتقال زنجبیل بزنی ولی سعی کن با ماسک ها درستش کنی 

الوعه ورا به قسمت خشک /ماسک بلک به قسمت چرب

و اگ مارک ضد افتاب بخوای BBبهترینش هش گفتی هر چی میزنی نمیخوابه به پوستت 

بله هرچی میزنم نمیخوابه کرم پودر مناسب چ پوستی بگیرم بخوابه

کرم پودر جواب نمیده چون یا خشک هس یا چرب ولی باز پرایمر یا 2/3خوبه

ضد افتاب BBخیلی راحت هم رنگ دانه داره هم پوشانندگیشم عالیه