2777
2789
عنوان

ادمهای بی ملاحظه

142 بازدید | 27 پست

دیگه واقعا از دست ادمهای بی ملاحظه خسته شدم 

همه جا میگن قرنطینه کنید خودتونو بمونید تو خونه اونوقت هی زنگ میزنن میخوایم بیایم خونتون 🤦‍♀️🤦‍♀️

شما با اینجور افراد چه برخوردی میکنید ؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

خخخخخ

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

انقدر سرفه میکنم تا کبود شم جلوشون دیگه پیداشون نمیشه اینطرفا

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ

بهشونم که میگی بابا قضیه جدیه میگن بیخیال چقدر سخت میگیری 🤦‍♀️🤦‍♀️

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ب منم هی زنگ میزنن بیاید خونمون🤦🏻‍♀️

چرا همه چیو شوخی میگیرن اخه 

بهشونم که میگی بابا قضیه جدیه میگن بیخیال چقدر سخت میگیری 🤦‍♀️🤦‍♀️

انقد سرفه کن بگو فلان جام درد میکنه دیگ عمز دارن نیان

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
انقدر سرفه میکنم تا کبود شم جلوشون دیگه پیداشون نمیشه اینطرفا

منم هی میگم سرما خوردم نیایید میگیرید باز میگن اشکالی نداره 😐😐😐

انقد سرفه کن بگو فلان جام درد میکنه دیگ عمز دارن نیان

به خالم گفتم نیا من حالم خوب نیست سرما خوردم 

باز پسر ۱۲ سالشو فرستاده خونمون 

پسرش هم همش سرفه میکنه 😐

واهحد کناریمون پزشکه صبح زود داشت میرفت یه سرفه میکرد وحشتناک😣😣😣

وااای 🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم آخه الان وقته مهمون بازیه؟!

نمیدونم والا 

من خونه بابای خودمم نمیرم باشگاه و استخرمم تعطیل کردم کلا نشستم تو خونه همش باید مهمون دک کنم 

چرا خودشون درکشون نمیرسه اخه 

به خالم گفتم نیا من حالم خوب نیست سرما خوردم  باز پسر ۱۲ سالشو فرستاده خونمون  پسرش هم ه ...

بعضی آدم واقن بی ملاحضس

نمیدونم والا  من خونه بابای خودمم نمیرم باشگاه و استخرمم تعطیل کردم کلا نشستم تو خونه همش باید ...

منم خونه بابام نرفتم بشدت دلتنگ مامانمم ولی بخاطر بچه‌هام جایی نمیرم

❤️عشقم پسرام❤️باباشون❤️