2777
2789
عنوان

عفونت بخیه جراحی کمر چرا خوب نمیشه

5541 بازدید | 22 پست

مادرم 24بهمن عمل دیسک کرده از روز هشتم نهم بعد جراحی دیدیم بخیش قرمز شده و ترشح داره بردیم دکتر پونزده تا امپول سفازولین داده و قرص سفکسیم امروز بردیم دوباره قرص چرک خشک کن داد گفت کامل خوب نشده.کسی تجربه ای داره؟چقد طول میکشه خوب بشه؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من جراحی کردم ولی اصلا این شرایط برام.پیش نیومد...ب پشت میخابن؟؟؟کمربندو استفاده  میکنه ز ...

نه به پشت نمیخوابن کمربندم پاشدنی استفاده میکنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
بخیه رو کشیدید؟ چون اگه حساسیت به نخ بخیه بده تا نکشید حوب نمیشه 

نه نکشید گفت تا عفونت خوب نشه نمیکشه

گلم اشکال نداره نگران نباش منم جای عملم عفونت کرد و یه قسمت بخیه باز شد.ولی دکتر گفت اصلن نیازی به بخیه مجدد نیس تگرانی نداره.این کارایی که میگم انحام بده..اول قسمت بخیه رو فشار بده تا عفونت خارج بشه..روزی دو سه بار این کارو کن...اصلن نترس دور بخیه رو پوستش رو بگیر و فشار بده تا عفونت بیاد بیرون و نمونه داخل..بعد قرص سفکسیم رو پودر کن همراه با پماد الفا قاطی کن و بزن به بخیه.کاملن اغشته اش کن...و بزار بهش هوا بخوره..لباس باز بپوشه....

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
حتما به زخمش آب زده خاله منم کمر شو عمل کرده بود آب زد به کمرش باید خیلی مراقب باشه، وقتی حموم میره

نه اب نزده فقط نحوه پانسمانو بهمون اشتباه گفته بودند فقط چسب ضداب و بتادین میزدیم بدون.گاز استریل😔😔

گلم اشکال نداره نگران نباش منم جای عملم عفونت کرد و یه قسمت بخیه باز شد.ولی دکتر گفت اصلن نیازی به ب ...

نه بابا میترسم این کارارو کنم سرخود ولی سفکسیم میخوره

ای بابا...انشاءالله زودترخوب بشن..لابد خوب شستشو نمیدین؟

بتادین میزنم با گاز خشکش میکنم دوباره گاز میزارم چسب میزنم روش.

ببریدش پیش یه جراح دیگه ولی کاش مادرتون عمل نمی کرد الان من خودم ۲۰ سالمه دیسک کمر دارم پیش دکترای زیادی رفتم خیلی ها ناامیدم کردن گفتن عمل کن تا یه ماه دیگه نمی تونی حتی راه بری فلج میشی شکر خدا الان خیلی بهترم همسرم هرشب به کمرم روغن زیتون میزنند مالش میدن خیلی بهتر شدم منی که تا چند ماه پیش نمی تونستم حتی بشینم کاش مادرتون رو پیش چند تا دکتر حاذق میبردید بعد از عمل شاید درد هاشون چند برابر بشه 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ببریدش پیش یه جراح دیگه ولی کاش مادرتون عمل نمی کرد الان من خودم ۲۰ سالمه دیسک کمر دارم پیش دکترای ز ...

نه خدا رو شکر از روز اول جراحی درد های شدید کمر و بیحسی پاش بر طرف شده این عفونته اعصابشو ریخته بهم فقط تو این.گیر و دار کرونا ادم میترسه بره مطب دم به دیقه😔

نه خدا رو شکر از روز اول جراحی درد های شدید کمر و بیحسی پاش بر طرف شده این عفونته اعصابشو ریخته بهم ...

هی روی زخم شو تمیز کنید تند تند هم پانسمان شو عوض کن تهران هستید؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
هی روی زخم شو تمیز کنید تند تند هم پانسمان شو عوض کن تهران هستید؟

نه تهران نیستیم دکتر گفته یه روز درمیان پانسمان کنید شما چه جوری پانسمان میکردید میشه یخورده توضیح بدی؟