2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه زایمان طبیعی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 46 پست
وا مگه میشه.. کل واژن مگه چند سانته که بشه این همه توش بخیه بخوره.. بچه رو هم با وکیوم درمیارن اینجو ...

ن گلم.خود جراح گف چهل تا خوردی.اصلا خودشم تعجب کرد.گف سخت ترین زایمانی بود ک داشتم.بخدا تا رونم بخیه زده اس.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه میشه.. کل واژن مگه چند سانته که بشه این همه توش بخیه بخوره.. بچه رو هم با وکیوم درمیارن اینجو ...

تازه عفونتم کرده بودن.خیلی بدبود زایمانم.تا ی ماه نتونستم راه برم بخاطر یخیه هام

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
منم هفته ۳۴ بود امپول زدم برا جلوگیری از زایمان زودرس...خدا نکنه واسه من اینطور شه.دوس ندارم سزارین ...

طبیعی دردش زیاده.. ولی بهتره.. چون بخیه رو شکم نیست ادم راحت میشینه بچه شیر میده ..لازم نیست توالت رفتنی زیر بغل ادم رو بگیرن .. بعد زایمان زخم سینه و زردی بچه و خونریزی بعد زایمان ونخوابیدن بچه و شب تا صبح بیداری کشیدن و.. کلی عذاب هست برای کشیدن فکر کن رحم آدم هم زخم باشه و حال خود ادم خراب باشه باقی مشکلات رو تحمل کردن میشه یه عذاب وحشتناک..

سلام ببخشید با معاینه دکتر دردات شرو شد؟

صبحش رفتم دکتر واسه معاینه لگن که ببینه میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه.همون شب دردام کم کم شروع شد.احساس میکنم همون معاینه تو روند زایمانم تاثیر داشته

ن گلم.خود جراح گف چهل تا خوردی.اصلا خودشم تعجب کرد.گف سخت ترین زایمانی بود ک داشتم.بخدا تا رونم بخیه ...

ااااا...

وکیوم برای همینه که بچه راحت خارج شه..لابد دکترت خوب نبوده..

منم بچه ام به خاطر قندم درشت بود زایمانم سخت بود و دکترم جای دیگه عمل داشت نیومد با دکتر شیفت زایمان کردم پرستاره میگفت شانس اوردی که نیومد کار اون نبود همچین بچه ای رو با کمتری بخیه سالم دنیا بیاره..

صبحش رفتم دکتر واسه معاینه لگن که ببینه میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه.همون شب دردام کم کم شروع شد.اح ...

عزیزم انشا... نی نیت خوشنام باشه.. منم پسفردا معاینه دارم امیدوارم دردم بگیره و زایمان کنم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗

من ۱۲ روز پیش ترشحات خونی داشتم روز بعدشم رفتم پیش دکترم معاینم‌کرد گفت دهانه رحمت یه کومولو باز شده.تا دو سه روزم لکه بینی داشتم کهفت به خاطر معاینه پیش میاد.اما بعد اون دیگه خبری نشد.البته کمر درد و دل درد شبیه پریودی زیاد دارم.مخصوصا شبا وقتی از دستشویی برمیگردم دراز میکشم خیلی درد دارم

صبحش رفتم دکتر واسه معاینه لگن که ببینه میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه.همون شب دردام کم کم شروع شد.اح ...

واقعا؟

عین من منم تو ۳۹ هفته رفتم معاینه لگن گفت هفته بعد نه هفته بعدش هم که ۴۰ هفته تمام میرفتم تو۴۱ گفت اگر زایمان نکردی سز میکنیم..شب رفتم خونه دردام شروع شد صبح بچه دنیا اومد

ااااا... وکیوم برای همینه که بچه راحت خارج شه..لابد دکترت خوب نبوده.. منم بچه ام به خاطر قندم درشت ...

وای مردمو زنده شدم.اول پاره کرده کلی ک خودش بیاد.بعد دیدن گیزکرده دوباره پاره کردن.اصلا داغووونم