2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه زایمان طبیعی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 46 پست
نترسون بنده خدارو هرکسی ی مدله شاید ایشون اصلا اذیت نشه  من ک کلا نیم ساعت اذیت شدم

نمیترسونم گلم منظورم اینه ادم فک میکنه بارشو که میزاره زمین راحت میشه ولی زایمان طبیعی درداش خیلی ادمو اذیت میکنه ولی بعد از اینکه میاد بیرون خیلی راحت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 6 ماه پیش زایمان کردم.... تو هفته 40 بخاطر امپولای جلوگیری از سقط دوران بارداری جای بچه سفت ...

منم هفته ۳۴ بود امپول زدم برا جلوگیری از زایمان زودرس...خدا نکنه واسه من اینطور شه.دوس ندارم سزارین شم.حاضرم دردارو تحمل کنم ولی وقتی بچم به دنیا اومد دردی نداشته باشم دیگه.

من دقیقا روزی که ۳۸ هفتم تموم شد از صبحش کلی کار خونه کردم از قصد با دست توی حموم لباس شستم کلی بالا پایین کردم تا غروب که هنسرم اومد بعدش شام جات خالی کباب خوردم بعدشم نزدیکی داشتیم که بلافاصله بعد از تموم شدنش دردم گرفت اول بیس دیقه یبار لود بعد کم کم شد دو سه دیقه یبار آخراش دیگه شد چند ثانیه یبار که به اصرار همسرم رفتم بیمارستان  و اونجا بعد از معاینه بهم گفتن آفرین چه خوب تحمل کردی دهانه رحمت ۸ سانت بازه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

تابحال زایمان ندیده بودم تو۳۸هفته حس کردم خیس شدم دکتر بیشرف دوسه روز قبل معاینم کرده بود رفتیم بیمارستان یهو دکتر گفت چیزی نیست برو خونه ترشحه اما قبلش بزار ضربان بچه رو گوش بدیم بعد رفت من داشتم نوار میدادم یهو ی ماما اومد ب زور و دعوا معاینم کرد کیسه ابم پیشش پاره شدو زایمان کرد☹️

کابر قدیمیم سه تا کاربریم تعلیق شد😐
من 38هفته بودم.صبخ ساعت 10بیدارشدم رفتم دسشویی کیسه ابم یهو پاره شد عین چی میریخت.نشستم گریه کردم بع ...

وا مگه میشه.. کل واژن مگه چند سانته که بشه این همه توش بخیه بخوره.. بچه رو هم با وکیوم درمیارن اینجور مواقع که گیر کنه..نهایت ۴،۵ تا از بیرون بخیه بخوره ،۱۰ تا نهایتش.. از تو.. سردوز نمیزنن که انقدر توی هم و ریز و میلیمتری بخیه بخوره ..

چون ادم درد زیاد میکشه فکر میکنه هر سوزنی که میزنن یه بخیه است..