2777
2789
عنوان

جریان این موی لای قرآن چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8459 بازدید | 59 پست
این خرافات رو چه طور باور میکنین؟ اونوقت واقعیت های دین که اثبات هم شده، باور نمی‌کنیم....

والا من اصلا این چیزا رو باور نمیکنم ،حرفش و شنیدم ،قرآن رو باز کردم و دیدم،حالا نمیدونم جریان چیه

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم میگن یکی گفته سردار سلیمانی ی مژه واسه همه هدیه گذاشته تو جز ۱ قران وباید اون داخل ی لیوان ...

واااااایییی توروخدا این چه حرفیه میزنید اخه😂😂😂من سردار سلیمانی شهید شد براش حلوا پختم گریه هم کردم تشیع پیکرشم رفتم الان لای قرآنمو باز کردم مو نداشت یعنی من این همه کار کردم چطور برام هدیه نذاشته یعنی دوسم نداشته؟😂😂😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
پاهات لرزیده قبول نیست فردا برو نگاه کن😂

خخخخخخ نه انگاری سردار سلیمانی منو دوس نداشته برام مژشو هدیه نذاشته🤦‍♀️😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
اره وقتی شهید شد گفتن اومده تو خواب یکی گفته که تو قران هرخونه ای تو سوره بقره موی من هستتت شایعههه ...

وا !این بود جریانش😐 من فقط جریان مو بودن رو میدونستم چرا شو نه،این حرفا چیه

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
واااااایییی توروخدا این چه حرفیه میزنید اخه😂😂😂من سردار سلیمانی شهید شد براش حلوا پختم گریه هم کرد ...

☺️☺️☺️

استغفرالله

توروخدا به خرافات دامن نزنید یکی گفت و یکی نگفت رو ولش کنید

کم حرف درارید و پخش کنید

بجاش دعا کنید امام زمان ظهور کنن جهان بدون ظهور حجت خدا جهنمه

اگه بجا هر خرافه و حرف بی پایه و اساس یه مطلب درست و منطقی و مفید پخش میشد قطعا دنیا جای بهتری بود

خدا کنه بمیرم الهی آمین
تروخدا اینقدر واسه قرآن حرف نسازید گناه داره بخدا

عزیز یبار حرفای منو از اول بخون چیزی نگفتم که ،من فقط شنیده بودم و قرآن رو باز کردم دیدم ،اومدم ببینم جریان چی بوده ک فهمیدم