من شنیده بودم که سوره بقره جزء ۲ یه تار مویی میبینن خیلیا، منم قبل از نماز آوردم باز کردم و در کمال تعجب دقیقا اولین صفحه ی جز ۲ یه تار موی ناز و بزرگتر از مژه پیدا کردم،جریان چیه ،اون مو رو باید چیکار کرد؟من خیلی متعجبم از وقتی ک دیدم
پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من شنیدم میگن یکی گفته سردار سلیمانی ی مژه واسه همه هدیه گذاشته تو جز ۱ قران وباید اون داخل ی لیوان اب بزاری و همه خانواده از ابش بخورن هرحاجتی داشته باشی براورده میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااای خدای من.همین یکساعت پیش یکی تاپیک زد کلی خندیدیم دورهم.قفل کن تاپیکت رفیق.بس کنید توروخدا این خرافات
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بابا اینا الکیه 😑وقتی قران میخونی مو میوفته تو قران دیگه حالا اینا اومدن مردم رو سرکار میزارن که سوره بقره باز کنید یه مو پیدا میکنید موی قاسم سلیمانیه نمیدونم جنگ تموم میشه نمیدونم کرونا از بین میره همش الکیهههه
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...