2777
2789
عنوان

جریان این موی لای قرآن چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8473 بازدید | 59 پست

من شنیدم میگن یکی گفته سردار سلیمانی ی مژه واسه همه هدیه گذاشته تو جز ۱ قران وباید اون داخل ی لیوان اب بزاری و همه خانواده از ابش بخورن هرحاجتی داشته باشی براورده میشه 

من ی کاربر قدیمی ام 😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای خدای من.همین یکساعت پیش یکی تاپیک زد کلی خندیدیم دورهم.قفل کن تاپیکت رفیق.بس کنید توروخدا این خرافات

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
احتمالا داشتی گردگیری میکردی رفته اونحا

من هر۴ ماه قرآن رو ختم میکنم،و این قرآن از ۴ماه پیش دست نخورده لای ترمه رو میزمون بود

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بابا اینا الکیه 😑وقتی قران میخونی مو میوفته تو قران دیگه حالا اینا اومدن مردم رو سرکار میزارن که سوره بقره باز کنید یه مو پیدا میکنید موی قاسم سلیمانیه نمیدونم جنگ تموم میشه نمیدونم کرونا از بین میره همش الکیهههه

اگه باشه چی میشه؟

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
40 سال گذشته ولی ملت هنوز همون ملتین که چهره امامو تو ماه دیدن    

چه ربطی داره؟؟

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
😂😂😂

نبود ک😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
بابا اینا الکیه 😑وقتی قران میخونی مو میوفته تو قران دیگه حالا اینا اومدن مردم رو سرکار میزارن که سو ...

موی قاسم سلیمانی؟؟؟؟؟؟!!