2777
2789
عنوان

جریان این موی لای قرآن چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8445 بازدید | 59 پست
والا من اصلا این چیزا رو باور نمیکنم ،حرفش و شنیدم ،قرآن رو باز کردم و دیدم،حالا نمیدونم جریان چیه

شانسی اینطوری شده

من باز کردم هیچی نیست.

تو خونمون ده تا قرآن داریم. هیچکدوم مو ندارن. شما قبلاً داشتی میخوندی، افتاده

بقیه ی کتاب ها هم اگه باز کنی، ممکنه مو ببینی

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استغفرالله توروخدا به خرافات دامن نزنید یکی گفت و یکی نگفت رو ولش کنید کم حرف درارید و پخش کنید ب ...

من فقط جریان رو پرسیدم،اصلا به این خرافات اعتقادی ندارم 

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
تو زمان جنگ هم میگفتن قران رو باز کنید تو سوره بقره مو پیدا شد جنگ تموم میشه😅

عهههه جلل الخالق ،من نمیدونستم😐😐😐

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیز یبار حرفای منو از اول بخون چیزی نگفتم که ،من فقط شنیده بودم و قرآن رو باز کردم دیدم ،اومدم ببین ...

۱-اخه کاغذ اصطکاک داره موی فرش ولباس اینا را جمع میکنه ،۲-سرت را میندازی پایین قرآن میخونی احتمال صددرصد داره مو از مژه وسر و... بیفتد این حرفا را باور نکن خارج از عقل

من فقط جریان رو پرسیدم،اصلا به این خرافات اعتقادی ندارم 

عزیزدلم سوال خرافه هم نپرسید اینطوری ممکنه یه عده یا حتی یه نفر این خرافه رو جدی بگیره و بهش دامن بزنه اونوقت گناهش گردن شمام میفته خدایی نکرده 

خدا کنه بمیرم الهی آمین

سلام من هم تو نی نی سایت یه نفر تاپیک زده بود دیدم، من هم سوره بقره رو نگاه کردم یه مژه بود برا مامانمم بود، یکی از مشتریای شوهرم بهش گفته بوده یه قاری قرآن تو خواب حضرت محمد رو دیده که بهش گفته امت من یه بیماری اومده که نگرانن من مژه ام توی سوره بقره است اونو بردارن بندازن تو آب بخورن از این بیماری نمیگیرن،اون کسی که به شوهرم گفته بوده هم لای قرآن خودشون هم مادر و خواهرش دیده بوده.

تو زمان جنگ هم میگفتن قران رو باز کنید تو سوره بقره مو پیدا شد جنگ تموم میشه😅

عهههه جلل الخالق ،من نمیدونستم😐😐😐

سلام من هم تو نی نی سایت یه نفر تاپیک زده بود دیدم، من هم سوره بقره رو نگاه کردم یه مژه بود برا ماما ...

شما اون مو رو انداختی تو آب خوردی؟هم آب هم مو رو خوردین؟؟!

من شنیدم میگن یکی گفته سردار سلیمانی ی مژه واسه همه هدیه گذاشته تو جز ۱ قران وباید اون داخل ی لیوان ...

اینهمه مژه ازکجا اورده؟!!

توروخداااااااااا  بس کنید این چرتوپرتارو...همینه میگن جهات سومی

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡