2777
2789

اسفند را اینگونه دوست ندارم !

اسفند برای من شور و‌هیجان

و قیل وقال دستفروشان

سرو صدای سه شنبه  بازار و شنبه بازاراست  

با رنگهای چشم نواز بساط زنان سبزی فروش و هارمونی رنگ سبزی های تازه با تربچه های سرخ نقلی

ترکیب بوی ماهی تازه و بوی سنبل

با جرو بحث زوج ها بر سر خریدن و‌نخریدن !

اسفند برای من یعنی  قدم زدن بدون واهمه در بلوار منتهی به دریا  برای دیدن میموزاهای پیام آور سال نو !

اسفند یعنی قرار با دوستان برای دور همی شام شب چهارشنبه سوری با دغدغه "چی بپوشم"!

و دلمشغولی بزرگتر: هفت سین و رنگ و ظرفش و...

یادم باشد اسفند دیگری که بیاید -و‌من باشم - فقط به تماشا بنشینم بدون نق زدن و غرولند،  

برای خرید هل و گلاب ساعتها در عطاری شلوغ شهر تماشا کنم سفار ش های جورواجور زنان و دختران را ، چشم هایم را ببندم و بچشم عطر و‌طعم شیرینی های را که خواهند پخت ،لبخند برلب ، بی هیچ شتابی !

یادم باشم اسفند بعد ، ازگرانیها شکوه نکنم ، برای رنگ و‌مش موهایم به در و دیوار نکوبم !

پرده های تور قدیمی را با عشق بشویم و بیاویزم به پنجر ه هایی که بر قشان انداختم .

هفت سین را باکاسه های گلسرخی جهیزیه ام که دوستشان ندارم  بیارایم و در مسابقه عکس هفت سین شرکت کنم ،چه اهمیتی دارد اگر مرا امل بخوانند !  

حتی اگر ماهی شب هم بر سفره نباشد ، با  شادی از ته دل سبزی پلو بدون ماهی را در بهترین  ظرفی که دارم به زیباترین شکل تزیین کنم .

و با تحویل سال همه ی آنانی را که دوستشان دارم در آغوش  بگیرم و به تلافی امسال سخت به سینه بفشارمشان !

اسفند دیگر  و اسفندهای بعد از آن ، این اسفند  یادم باشد و قدر بدانم همه انچه را که فکر میکردم ساده و پیش پا افتاده است اما نبود ! / اسفند ۹۸ ( کرونا!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم میشه گلم برا همه سخته انقد خودتو عذاب نده زندگیه دیگه همیشه اونجوری نمیشه ک انتظارشو داری سخت نگیر😉

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

وای مممن با اینکه واقعن پول خرید نداشتم امسال و واقعنم سال بدی بود برام ولی گشتن تو خیابونا رو دوست داشتم نگاه کردنش لذت میبردمممم خیلی دلمممم گرفتههههه

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

چه حس خوبی داشت متنت واقعا رفتم به اسفند سال های پیش و بچگیم❤ایشالا شر این بیماری از سر همه دنیا کنده بشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
به جای اینچیزا انرژی مثبت بدیم به هم همه میدونن این اسفند مث بقیه اسفندا نیس

اینم انرژیه مثبته 

اسفند فقط یه مثاله 

خیلی چیزهای پیش پا افتاده و روزمره هست که باید قدرش رو دونست.