2777
2789
عنوان

😔😔😔😔😔😔😔اسفند رو اینطوری دوست ندارم 😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا مامانم خوندم جفتی گریه کردیم

الهی 

ببخشید، نمی خواستم احساس بد ایجاد کنم. 

میشه خواهش کنم لطفا الان همدیگه رو محکم به آغوش بکشید و با لبخند، خدای مهربون رو برای وجودِ هم شکر کنید؟ 

لطفا خواهش می کنم 🙏

من همیشه ک میرفتم بیرون روزای ک تو خونه بودم میگفتم اح این تهرانم ک هیچی نداره ولی الاننننن بیرون نمیرم میرممم با استرس میزم پیش دوستم هیچ جا ام ک نمیشه

رفت دگگگ قبلنا میگفتم وای میرم شبا بیرون چاق میشم فست فود میخورممم الان عجیب دلممم تنگ شد بره اون موقع 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
تموم میشه گلم برا همه سخته انقد خودتو عذاب نده زندگیه دیگه همیشه اونجوری نمیشه ک انتظارشو داری سخت ن ...

درسته و باید قدر همه چیز و همه شرایط رو دونست چون حتی اون شرایطی  هم که در ظاهر برامون خوشایند نیست، شاید یه روزی دلمون براشون تنگ بشه. 

من همیشه ک میرفتم بیرون روزای ک تو خونه بودم میگفتم اح این تهرانم ک هیچی نداره ولی الاننننن بیرون نم ...

عیب نداره دوستم ان‌شاءالله به زودی این شرایط هم می گذره و اینبار که بیرون بریم، لذتِ بیشتری می بریم چون حالا قدرشو می دونیم 

وای مممن با اینکه واقعن پول خرید نداشتم امسال و واقعنم سال بدی بود برام ولی گشتن تو خیابونا رو دوست ...

عزیزم 

انشاءالله سال جدید، سالِ پر از سلامتی و نشاط و برکت باشه براتون و اسفندِ آینده رو با جیبِ پر پول و لبخند به خرید بری 🙏🙏🙏

الهی  ببخشید، نمی خواستم احساس بد ایجاد کنم.  میشه خواهش کنم لطفا الان همدیگه رو محکم به ...

من کسی رو ندارم که در آغوش بکشم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...